Bobin uutiset tavaroista !!!

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut ja sarakkeet,
Westfieldin vähittäiskaupan uutiset

*Marvel Studios on julkaissut virallisen teaser-julisteen seuraavan toukokuun Thor-elokuvalle (kyseisen vasaran koko on….

*Neil Gaiman toimitti äskettäin uuden kirjan The Best American Comics of 2010 ja oli NPR: ssä puhuessaan siitä.

*Jim Leen ja Frank Millerin All-Star Batman & Robinin jatkaminen, joka saa nimen Change to Dark Knight: Young Boy Wonder, ei enää tule ulos helmikuussa, kuten ensin ilmoitettiin, mutta palaa joskus vuonna 2011.

*Vaikka WildTorm -jäljennös ei ole pian enää, DC kerää edelleen viimeaikaisia ​​nimikkeitä yhdessä viimeaikaisten Vertigo -nimikkeiden kanssa tänä keväänä ja kesällä. Ja tässä on luettelo tulevista pehmeistä kannista ja kovista kannista saman ajanjakson tavanomaisesta DC -jäljennöksestä.

*Marvel julkaisee maaliskuussa uuden meneillään olevan Venom -sarjan Rick Renderin ja Tony Mooren (Dark Horse’s Gream Agent).

*Klassinen sarjakuva Brenda Starr päättyy uuden vuoden alussa, mutta tulee pian lähtesi kovan kannen kokoelmaan!

*Mark Waid astuu alas hänen henkilöstönsä asemasta Boomissa! Studiot ja palaaminen freelance -kirjoitukseen.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bobin uutiset tavaroista !!!

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut ja sarakkeet,
Westfieldin vähittäiskaupan uutiset

*Colleen Doran ilmoitti, että hänen seuraava suuri projekti on tarkoitettu DC/Vertigo -nimiseksi Gone to Amerikaylle. Derek McCullochin kirjoittama kirja on tarina Irlannista Amerikkaan maahanmuuttoa koskevista ihmisistä 140 vuoden aikana.

*Marvel Studios on julkaissut Avengers Teaser -trailerin virallisen kiusaajan, joka kulkee kapteeni America -elokuvan lopussa, mutta se näyttää monia elokuvan viimeisimmistä kohtauksista ja vain joitain Avengers -trailereista.

*AMC: n The Walking Deadin toinen kausi on aloituspäivä 16. lokakuuta ja viileä 4 1/2 minuutin perävaunu! Valitettavasti showrunner Frank Darabont on poistunut sarjasta, ja sen on korvannut toimeenpaneva tuottaja Glen Mazarra.

*Guardian.com on julkaissut uuden haastattelun Alan Mooren kanssa, joka puhuu hänen uudesta huomattavien herrasmiesten liigasta ja puhuu myös modernin kulttuurin kehityksestä ja sarjakuvien lukemisesta tablet -tietokoneissa.

*DC-animaatio on ilmoittanut suorastaan ​​DVD-julkaisuaikataulustaan ​​vuodelle 2012 ja se sisältää Grant Morrisonin JLA: Babel, Supemrn vs. Elite ja 2-osaisen version Dark Knight Returns -sovelluksen mukautukset.

*Doctor Who palaa BBC Americaan 6-uudella jaksolla lauantaina 27. elokuuta alkaen. Tässä on uusi traileri ja joukko uutisia Comic-Conilta.

*Beavis ja Butt-Head palaavat MTV: hen uusilla jaksoilla lokakuussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bobin uutiset tavaroista !!!

Tämä julkaisu on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut sekä sarakkeet,
Westfieldin vähittäiskaupan uutiset

Matt Wagnerin mage: Hylätty sankari alkaa heinäkuussa!

Paljon uutisia äskettäisestä Emerald City Comic Con!

Matt Wagnerin Mage-trilogia valmistuu viimeinkin, kun Mage: Sankari hylätty alkaa ongelmalla #0 heinäkuussa ja sitten Picture Comics -sarjan 15-asiaan!

Marvel on ilmeisesti palannut alkuperäiseen numerointiin (nimeltään perinteiden numerot), joka alkaa Venom #150: stä toukokuun lopussa, samoin kuin muut nimikkeet, kuten Thor #700 syksyllä! Ei sanaa siitä, kuinka kauan tämä numerointi kestää, mutta siellä on myrkky #151!

DC Comicin “Osta fyysinen, get digitaalinen” -ohjelma, joka alkaa muutamassa heidän titteliään tämän huhtikuun aikana, sisältää heidän tulevat toukokuun vuotuiset!

Picture Comicsin paljastamasta 15 uudesta nimikkeestä Lumberjanes -kehittäjä Grace Ellisin Moonstruck sekä Jeff Lemire sekä Phil Hesterin kotitalouspuu!

Kelly ryhtyy oikeustoimiin DeConnickia vastaan, ja pari ilmoitusta narttu maailman spin-off, antologian minisarja, narttu maailman kolminkertainen ominaisuus, jossa on vierailevia taiteilijoita sekä 3 tarinaa jokaisessa numerossa. Työskentely on myös Emma Riosin kanssa kolmannella kaarilla melko tappavaa!

Ja vain joitain satunnaisia ​​Marvel -kommentteja:

Ei vielä “konkreettisia suunnitelmia” Amazing Fouren paluulle.

Jim Zub (Thunderbolts) ottaa haltuunsa Uncanny Avengers -tapahtuman kesäkuussa ongelmana #24.

Toukokuun uusi Luke Cage -sarjakuva paljastaa, että he olivat paljon tuomittuja kokeiltuja, kun Cage oli vankilassa.

Nykyinen Spider-Woman -sarja päättyy ongelmaan #27.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bobin uutiset tavaroista !!!

Tämä julkaisu on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut sekä sarakkeet,
Westfieldin vähittäiskaupan uutiset

Paljon uutisia tämän viime viikonlopun New York Comic Con!

*Muutaman viikon kuluttua huhumyllystä, viimein virallisesti paljastettiin, että Scott Snyder ja Jim Lee tekevät vielä nimettömän Superman-kirjan sidokseksi seuraavan kesän Superman: Guy of Steel -elokuvan kanssa ( avataan 14. kesäkuuta)!

*Agentti Coulson asuu! Marvelin TV -divisioona paljasti, että näyttelijä Clark Gregg esiintyy Joss Whedonissa – luotu S.H.I.E.L.D. Spinoff -TV -ohjelma! Joten se osoittaa, että show vie sijainnin ennen Avengers -elokuvaa tai ……

*Cartoon Network veti pistokkeen uusiin jaksoihin DC Nation Blockista viime viikonloppuna. Verkon twiitti määrittelee, että uudet jaksot palaavat tammikuussa! Pitkä aika odottaa vain kahden uuden äskettäisen jakson jälkeen, kaverit!

*IDW paljasti aivan uuden 12-asian maxi-sarjan seuraavalle vuodelle, joka juhlii lääkärin 50-vuotisjuhlaa, joka sisältää kaikki 11 lääkäriä!

*Puomi! Studiossa on uusi kokemusaika Fionna & Cake-minisarjan kanssa, joka tulee tammikuussa!

*Se julkaistiin aikaisemmin viikolla ennen New York Comic Conia, Marvel paljasti kuitenkin Frank Cho: n seuraavan työpaikan, säveltäen ja piirtäen uuden Savage Wolverine -sarjan, joka on asetettu Savage Landiin ja vieraana pääosassa Shanna, The the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the the Shanna, Naispaholainen!

*Kevin Smith ja Walt Flanaganin Batman: Gyre 2 -kovan laajentaminen on julkaistava kokonaan ensi vuoden loppuun mennessä!

*Scott Snyder sekä Sean Murphyn tuleva DC/Vertigo vedenalaisessa Scifi-minisarjassa on otsikko, Wake! Ja Jeff Lemire säveltää samoin kuin uuden 10-asian minisarjan, joka tulee Vertigosta, Trilliumista!

*Jatko Thor: Dark World -elokuva, joka tulee ensi marraskuussa, on virallinen tiivistelmä!

*Grant Morrison paljasti vielä yhden luojan omistaman sarjakuvan, tällä kertaa legendaarisille sarjakuville, nimeltään Annihilator!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *