Vuoden 2013 parhaat graafiset romaanit

Tässä uskon olevan vuoden 2013 parhaat graafiset romaanit järjestyksessä, mikä vaikutti, viihdyttiin ja valaisti minua. Lisätietoja minkä tahansa tyyppisistä nimikkeistä noudattaen linkit vievät sinut arvosteluihini.

(Kyllä, olen kuukausi myöhässä – kuitenkin mieluummin julkaisen vuoden jälkeen kuin kaksi kuukautta ja vaaraa jättäen pois suuria kirjoja, jotka julkaistaan marraskuussa tai joulukuussa.)

Relishfood tuo muistin ja tässä muistelmassa Lucy Knisley kertoo elämänsä keskeisistä hetkistä, jotka hän pitää mielessä syömisensä. Reseptit välittävät kauniisti yksinkertaisen taidetta harhaanjohtavissa väreissä ja tuottavat vieraanvaraisen muistelman universaalisella vetoomuksella.

Initiatesetienne Davodeau vietti vuoden mentorin viininvalmistajan graafisista romaaneista, kun taas viininvalmistaja näytti taiteilijalle käsityötään vastineeksi. Tutkimus siitä, mitä tarkoittaa taiteen tehdä, kerrotaan eri aloilla, joilla on enemmän yhtäläisyyksiä kuin epäillään, on sekä inspiroiva.

Bad Houseslewis auttaa äitinsä kiinteistömyyntiliiketoiminnassaan tässä upeasti havainnollistetussa tarinassa lajittelusta Sara Ryanin ja Carla Speed McNeilin muiden ihmisten talojen jäljellä. Asumisen pysyvyys on erityisen ajankohtainen teema, etenkin kun Anne, joku haluaa löytää tunteita kuulumista muiden ihmisten esineiden kanssa, vaikka hän ymmärtää keräysriskin, koska haasteet ovat haasteita, tulee hänen elämäänsä. Viime kädessä vaurioituneet talot ja vaurioituneet kotitaloudet voidaan korjata vain mahdollisuus yrittää uudelleen.

Greg Means, MK Reed, Contemporary Romance, Suloinen Woman NetworkHis Contemporary Romance, samoin kuin Joe Flood vangitsee nuorten aikuisten epävarmuuden, kuten integroituna samanlaiseen ja yhteisöön. Vaikeus tulee tekemään oman päätöksen, josta pitää pitää hyvästä tarkastavasta oppositiosta ja hyvin tarkoitetuista neuvoista. Ihana!

Barnabya 1942 Crockett Johnsonin (Harold ja Purple Crayon) sarjakuva näyttää olevan rajoitettu soveltamaan nykypäivän lukijoita, mutta tämä poika sekä hänen sikari-chomping, mahdollinen-be-con-Man-keiju Kummisetä on viehättävä, mielikuvituksellinen ja viihdyttävä, vaikka tarinoita ovat kahvinrajaus, ilmahyökkäys sireenit sekä natsi -vakoojat (jotka ovat samoin ogres).

Nainen Rebelmargaret Sanger’s Life Story, jonka Peter Bagge kertoi, on hätkähdyttävä. Hän ei vain taistellut syntymän hallinnassa ja kaikkien lääketieteellisen ymmärryksen laillisena kaikille, hän asui sekä puhuttuina ja päättäväisissä muodissa tarjotakseen naiset johtamaan elämäänsä oman hedelmällisyyden hallinnassa.

Supersankarityttöjen tarinoiden seikkailujen uskotaan usein pelaamaan, mutta uskomus Erin Hicks osoittaa kuitenkin tuoreen, relatiivisen otteen nuoren naisen kanssa, jolla on vaikea hallita voimia ja elämää yksinään. Erittäin hauska, erittäin lahjakas, tämä on supersankari uudelle sukupolvelle.

Utsubora: Tarina Netwista Puzzle Story Mangasta kahdesta samanlaisesta naisesta, kuuluisa kirjailija, plagiointi sekä kirjailijan lohko, identiteetti, hoitaminen sekä Asumiko Nakamuran teeskentely. On vaikea todeta, mitä tässä kirjassa jopa tapahtuu, mutta se tarttuu vierailijaan kauan viimeistelyn jälkeen silmiinpistävien visioiden takia.

Kiinteistö Holokaustin vaikutukset pidentävät edelleen selviytyneitä ja heidän jälkeläisiä tässä tarinassa, joka matkustaa isoäitinsä kanssa sodan aikana kadonneiden Puolan asuin- tai kaupallisten omaisuuden palauttamiseksi. Se on kuitenkin Rutu Modanin huumorin hyödyntäminen sekä ihmisen piirteiden varovainen havainto, joka tarjoaa toivoa hahmoille ja lukijalle.

Bloodhound: Messinki Knuckle Psychologya Lähes unohdettu, silmiä avaava kahva nykyajan supersankarit, joilla on in-face-ajattelutapa sekä virkistävä valorisaation puute. Dan Jolley sekä Leonard Kirkin tarinat julkaistiin uudelleen tänä vuonna yhdessä uuden seurantasarjan kanssa ajanjaksolla, joka on mieluiten valmistautunut selkeän silmän kahvaan tarkalleen kuinka häiritsevät merkittävät kyvyt voivat olla.

Uskon, että se on melko hieno luettelo. Siellä on fiktio, ei-fiktio, supersankarit, historialliset uusintapainot ja jopa manga. (Vuoden 2013 hienoin manga -luettelo on edelleen kehityksessä, samoin kuin muutamassa päivässä.) Kuten viime vuosina, olen osallistunut PW Comics World Movie Critics -kyselyyn sekä viime vuosina My Mautes Don ‘Etsi tarkasti, vaikka yleinen kokemukseni oli tällä kertaa paljon parempi kuin jotkut aiemmat.

Minulla on myös kunniallinen mainintaluettelo. Nämä kirjat julkaistiin tänä vuonna, samoin kuin minä, mutta en kuitenkaan tehnyt kymmenen parhaan joukon.

Sininen on Julie Marohin lämpimin väri, Arsenal Pass Press

Ananth Panagariya ja Tessa Stone, Oni Press, Buzz

Steven T. Seagle ja Teddy Kristiansen, hyvin ensimmäinen toinen toinen Genius

Katso suoraan Elaine M. Will, vaihtoehtoiset sarjakuvat

Madison Square Tragedia: MUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *