Kuka on verilöyly Marvel -maailmankaikkeudessa? -Alkuperä sekä Powers

Venomissa lopullinen kohtaus näyttää Woody Harrelsonin hilpeästi nenän punaisella peruukkilla. Se oli ensimmäinen katsauksemme Cletus Kasadyyn, joka ymmärrettiin paljon enemmän kuin verilöyly. Kun Spider-Man pelaa ratkaisevaa toimintoa MCU: n etenemisen määrittämiseen, voimme olettaa, että Kasady tulee olemaan merkittävä konna pitää silmällä. Venomissa näemme Tom Hardyn Eddie Brockin kokemuksen eräänlaisen sankarin vastaisen kokemuksen, kun hän paini uuden symbiootti-hyökkääjänsä kanssa. Onko Kasady samanlainen kokemus vai onko verilöyly paljon enemmän todellista konnaa? Mennään siihen, mitä sarjakuvat sanovat. Joten kuka on verilöyly Marvel -maailmankaikkeudessa?

Kuka on verilöyly Marvel -maailmankaikkeudessa?

Carnage debytoi ”Fantastic Spider-Man nro 359.” Venomin jälkeläiset, verilöylyn symbiootti on paljon huolellisesti liittynyt sarjakuviin Cletus Kasadyyn, kaveriin, jonka Harrelson kuvaa myrkkyn lopussa.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekuntia 12 minuuttia, 40 sekuntia

Elää
00:00
12:40
12:40

Alla näet spoilereita verilöylyn tarinasta Marvel -maailmankaikkeudessa.

Koska näitä juonipisteitä voidaan hyödyntää MCU: ssa, laitamme vähän spoilerihälytystä.

Harkitse itseäsi varoittamana.

Johto kuin verilöyly – Eddie Brockin jailbreak

Kuva Marvel Entertainmentin avulla

Eddie Brock ja Venom olivat mielettömän näkyviä Marvel Comics World -tapahtumassa. Suosittuun tarinaan Venomin ja Spider-Manin välillä ”Fantastic Spider-Man nro 299”, näemme Brockin täysin sitoutuneen Venomiin. Ne näyttävät pysäyttämättömältä, kunnes ongelmat myöhemmin, kun konna Styx melkein tappaa Brockin ja Venom Symbiote tarjoaa elämänsä pelastaakseen hänet. Spider-Man näennäisesti häviää symbiootin jäännökset, samoin kuin Brock menee vankilaan. Lopulta Venom Symbiote selviää lähellä tappionsa ja palaa Brockiin. Yhdistetty, samoin kuin se tuntuu niin hyvältä.

Kun se oli yhdistynyt Brockin kanssa, kaksi pakolaisten vankilasta, mutta ennen symbioottia toistaa aseksuaalisesti kutua. Jälkeläiset sidokset Eddien matkatoverille, sarjamurhaaja Cletus Kasadylle. Koska Kasady on olennaisesti hullua, symbiootti muuttuu vieläkin voimakkaammaksi kuin Venom, samoin kuin Kasadyn kanssa verilöylynä.

Mitä voimia verilöylyllä on?

Kuva Marvel Entertainmentin avulla

Sarjakuvat Suositus Carnagen fyysinen kestävyys on paljon enemmän kuin Venom ja Spider-Man yhdistettynä. Jos verilöyly tulee olemaan ensisijainen konna MCU: ssa eteenpäin, siitä tulee iso asia Peter Parkerille. Symbiote-verilöylyssä on muutamia täsmälleen samoja voimia kuin Spider-Man ja Venom. Näitä ovat web-aineet, jotka tekevät kaikenlaista verilöylyn vartaloa ja muodonmuutoskykyä. Symbiootti mahdollistaa myös Kasadyn olevan pääosin hämähäkki-tunne, jossa ulkomainen ulkomaalainen voi varoittaa häntä tulevasta vaarasta.

Verilöyly voi myös uudistaa vaurioituneet ruumiinosat nopeasti, samoin kuin parantaa konnaa, kun se on rappeutunut ”Venom Vol. 2 #27. ” On myös joitain verilöylyn näennäisesti rajoittamattoman voiman kunnianhimoisempia näyttöjä. Esimerkiksi ”New Avengers #1–2” näyttää verilöylyn kykenevänä ruokkimaan uhreja perusosassa. Verilöyly näkyy myös muutamassa juoksussa, kuten ”verilöyly #1–5” kuluttaen vihollisiaan kasvaakseen.

Kaiken kaikkiaan verilöylyn voiman rajat eivät ymmärrä määriteltyjä rajoja, koska Kasady on hullu. Verilöyly ei ymmärrä rajoja, koska sen pito ei ymmärrä rajoja. Se on pelottava yhdistelmä.

Onko verilöyly Marvel -maailmassa täsmälleen sama MCU: ssa?

Verilöyly on voima, jonka kanssa on otettava huomioon Marvel Comics Universumissa. Hänen voimansa riittää yhdistämään samanaikaisesti samoin kuin Spider-Man useaan otteeseen, samoin kuin on olemassa mahdollisuus, että näemme sen nyt MCU: ssa. Asetettu video Woody Harrelsonista, koska Cletus Kasady, näyttää jo Carnagen voiman MCU: ssa. Venom 2 -vahvistimen hypeinä huhujen joukossa Tom Holland Cameosta elokuvassa, Carnage saattaa olla iso roisto Marvelin tulevaisuuden elokuvapuolelle. Meillä on myös vahvistus Venom 2: n Squealista, jolla on suuri tehtävä hahmon sarjakuvakertomuksessa. Sanomattakin on selvää, että Venom 2 tulee olemaan valtava.

Ovatko MCU: n myrkkyelokuvat? Aseta video Woody

Kuva Sony Pictures -sovelluksen avulla

Me nyt Morbius-trailerista, että MCU ja Sony Spider-jaeelokuvat ovat ainakin kaikkien muiden vieressä. Morbius-trailerissa Michael Keaton esiintyy Adrian Toomesina, kaverina, josta tulee korppikotkaa, sellaisena kuin se on kuvattu Spider-Man: Homecomingissa. Jos saamme täydellisen puhalletun Spider-Man-kameon Venomissa, ymmärrämme varmasti. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että valtava paljastus on ihanteellinen nurkan takana. Meidän on vain odotettava mahdollisimman kärsivällisesti.

Oletko ekstaattinen nähdä verilöyly Venom 2: n valtavalla näytöllä? Ymmärräkaamme kommentteissa!

Esitelty kuva: MarVel -sarjakuvat

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *