Kuinka Justice League -tyyppi ja sai voimansa?

Justice League on pitkäaikainen DC -sarjakuvien välttämätön. Supersankarijoukkueiden suhteen he ovat yksi parhaimmista. Tällaisten ikonisten hahmojen kanssa heidän franchising -ohjelmiensa ruorissa kumppanuus on ikoninen myös sankariensa ja suosituimpien roistojen hyödyntämisessä. Aiomme hajottaa jokaisen Justice League -jäsenen, tarkalleen kuinka he saivat voimansa sekä ryhmän nimen takana olevat alkuperä. Aluksi aloitamme ryhmän mahtavasta johtajasta.

Kuinka Justice League sai voimansa?

Aiomme perustaa keskustelumme alkuperäiseen kokoonpanoon. Justice League ilmestyi ensimmäistä kertaa Takeessa sekä vahvassa #28 (maaliskuu 1960) Amerikan oikeusliitona. Mistä muualta aloitamme muuten kuin Mahtavin Justice League -jäsenen kanssa?

Supermies ja Justice League

Supermies syntyy muukalaisessa maailmassa, joka on täynnä voimakkuuksia mahtavien perheiden välillä. Hänen vanhempansa, Jor-El ja Lara, lähettävät hänet maan päälle avaruusaluksella lapsena, kun Krypton on tarkoitus räjähtää. Kaikki hänen maailmansa ihmiset kuolevat, samoin kuin hän on pysyvä selviytyjä. Kent -kotitalous maan päällä on hänet omaksunut, samoin kuin kasvaessaan hän löytää runsaasti supervoimia, joita hänellä on.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekuntia 12 minuuttia, 40 sekuntia

Elää
00:00
12:40
12:40

Ensisijaisella supervaltaisella supermiehellä on vahvuus. Hän on yli -inhimillinen, nostaen autoja ja kuorma -autoja helposti. Samoin hän voi rikkoa terästä nopeasti ja siirtää planeettojen kiertoratoja. Hän myös murskaa hiilen käsiinsä tehdäkseen timantteja. Hän on kestävä kaikille maan päällä oleville asioille, löytäen vain kryptoniitin heikkouden. Supermanin sanotaan olevan yhtä vahva jopa vaatteille, minkä vuoksi hänen puku on rakennettu eksoottisista materiaaleista. Supermies voi myös lentää, meluesteen ylittämällä nopeudella. Hänen ymmärretään lentävän ihmisten pelastamiseksi hetkessä. Samoin hänellä on röntgenkuvassa. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden työnsä palkeet aseena, sen lisäksi, että hän on hänen tiellä. Hänen voimansa tulivat hänen luokseen syntymässään, kun ennuste ennusti Kryptonissa.

Lepakkomies

Batman on voiman suhteen Supermanin vastakohta. Supermies syntyy kaikkien voimiensa kanssa ensimmäisestä päivästä lähtien. Toisaalta Batman on syntynyt, eikä sillä ole luontaisia ​​voimia. Pikemminkin hänen voimansa ovat niin ymmärrystä ja koulutusta. Kun hänen vanhempansa tapetaan, hän alkaa haluta ratkaista sekä taistella rikoksia Gothamin ympärillä. Hän on uskomattoman varakas, mikä tarkoittaa, että hänellä on pääsy tekniikoihin, joista vain asevoimat saattavat haaveilla. Hänen etsivätaidonsa ovat myös vertaansa vailla, koska hän ymmärtää tarkalleen kuinka löytää käsillä olevat syylliset juhlat. Häntä kutsutaan neroksi, samoin kuin hänen koulutuksensa tekevät hänestä ammattitaitoisen taistelijan. Itse asiassa hän on yksi suurimmista taistelulajien taiteilijoista koko DC -maailmankaikkeudessa.

Batman on myös hyvin ehdollinen, mikä antaa hänelle mahdollisuuden käsitellä monia vihollisia kerralla. Supermies on kutsunut häntä sekä maan vaarallisimmaksi kaveriksi älykkäimmän lisäksi. Hänen itsehallinta antaa hänelle mahdollisuuden toimia sekä kivun että vastustuskyvyn alla. Hän on monikielinen, samoin kuin erinomainen työskentelemään vakoojana. Hänen saavutuksensa tekevät hänestä yli -inhimillisen, mutta kukaan ei ole luontaisia ​​supervoimia. Seuraava Justice League -jäsenemme on kuitenkin superinhimillinen syntymästään aivan kuten Superman.

Ihmenainen

Kuvahyvitys: Hollywood Reporter

Näemme ensin Diana Prince All Star Comics #8: ssa. Diana on Amazon -heimon jäsen. Amazonit verkossa Paradise Islandilla, turvatulla saarella keskellä merta. Kukaan ei ole tarkoitus löytää saarta koskaan, kunnes WWI -lentäjä Steve Trevor onnettomuudet vesille. Koska hän haluaa auttaa, hän kilpailee nähdäkseen kuka saarella palauttaa Steven miehen maailmaan. Hän voittaa ja vie hänet takaisin kotiinsa. Hänen kykynsä saavat hänelle tämän kunnian, koska hän on uskomattoman taitava melkein kaikessa. Taistelijan, urheilijan, strategian ja viisaan sankarin välillä hän on kaikkien roistojen yleinen uhka.

Hän on puolivälissä, samoin kuin melkein haavoittumaton kaikille vaurioille. Hänellä on ylimääräinen vahvuus, nopeus ja paraneminen. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden ottaa vahinkoa ja palata kaikenlaisista hyökkäyksistä. Hänellä on myös rannekoruja, joita hän käyttää luotien lopettamiseen. Hänellä on myös kultainen lasso, jolla hän voi lyödä vihollisia. Batman menee niin pitkälle, että soita hänelle maailman parhaaksi lähitaistelukilpailijoille. Hän kouluttaa niin paljon kuin nuori nainen, että hän on lapsuudesta lähtien soturi. Aresin, sodan Jumalan koulutuksen ansiosta hän on valmis minkä tahansa tyyppiseen taisteluun.

Salama

Barry Allen on kemisti, joka työskentelee poliisin palveluksessa. Hän työskentelee oikeuslääketieteen kemistinä, mutta valitsee kuitenkin tehtävänsä aina henkilökohtaisen elämän aikana. Hän juoksee myöhään, työskentelee hitaasti, samoin kuin koko ajan työn takia. Hänen morsiamensa kyllästyy uskomattoman kyllästyneeksi hänen poissaolellisuudestaan ​​ja pyytää häntä lopettamaan työskentelyn niin paljon. Yksi yö, kunE -työssä salama lyö kemikaalien tilannetta, joka vuotaa Barryn ympärillä. Hän voi nyt yhtäkkiä juoksua erittäin nopeasti ja on salamannopea refleksejä. Koska hän on kuin rikollisuuden torjunta, hän tekee sen kokopäiväisesti. Hän on nyt keskuskaupungin krimissi, ja hän ottaa kaiken vastuun.

Muutama hänen voimastaan ​​tulee IRA Westin kehittämää tekniikkaa. Yksi niistä on ääni, joka auttaa häntä hölynpölyssä. Jos hän on yksityisissä vaatteissa, hän voi käyttää ääntä pukujensa keventämiseen. Jos hänen on palattava takaisin yksityisiin vaatteisiin, hän voi käyttää ääntä myös sen takaisin ottamiseksi. Barry Allen keksii samoin kosmisen juoksumatto. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden matkustaa ajan myötä, samoin kuin monissa tarinoissa. Hän todella haluaa tehdä sen, mikä on oikein ja taistella köyhiä kavereita. Batman menee jopa niin pitkälle, että hän haluaa olevansa kuin Barrry. Valitettavasti Barry on erittäin optimistinen ja havaitsee yleensä sen vaikeuksissa.

Hänen ikoninen punainen istuvuutensa kanssa salaman pultti on suositeltava DC -sankarien keskuudessa.

Vihreä Lyhty

Hal Jordan on kilpailijan lentäjä, joka työskentelee galaktien välisissä viranomaisten joukossa. Ymmärrettynä ympäristöystävälliseksi lyhtyjoukoksi, hän taistelee pahaa hyödyntäen voimakasta rengasta. Hänen äänensä antaa hänelle mahdollisuuden olla jonkin verran haavoittumattomia, työvaikeuksia ja lentää. Hän voi periaatteessa tehdä minkä tahansa tyyppisen voiman äänellä, johon hän voi uskoa. Hänen tahdonvoimansa on myös erityisen vahva. Valitettavasti tämä voima voi myös muuttua tummaksi. Hal viettää pitkään konnaksi, joka ymmärretään parallaksiksi, mutta useimmissa juonissa on hienoa ja toimii ympäristöystävällisenä lyhtynä. Hänen voimansa ja ymmärryksensä alueesta antavat hänelle mahdollisuuden taistella rikoksia maailmankaikkeuden ympärillä.

Hän on sektorin 2814 suojelija, joka on alueen alue, jolla maa on olemassa. Alueuhista, kuten tyhjiöistä ja mustista reikistä, ympäristöystävällinen lyhty voi silti matkustaa heidän kanssaan huolimatta. Hän luo temppu-identiteetin maan päällä pysyäkseen lähellä, jotta hän voi taistella rikollisuutta vastaan. Maapallolla hän sukeltaa joihinkin rikosten taisteluihin, mutta galaktiset uhat ovat hänen erikoisuutensa. Hänen luontainen taitonsa käsitellä mitä tahansa hänen menetelmänsä tekee hänestä erinomaisen avun Justice League -sarjalle.

Aquaman

Aquamanin isä oli vedenalainen tutkija. Kun hänen äitinsä kuoli, hänen isänsä luottaa tarkistamaan valtameren. Tämä sisälsi temppuja, joita pidettiin koskemattomana. Meren alla hän löytää muinaisen kaupungin aivan kuten Atlantis. Hän teki itselleen kodin ja jatkoi sitten poikansa kasvattamista sinne. Aquaman kukoistaa veden alla. Hän voi hengittää veden alla, hallita sekä muita olentoja jopa 60 sekunnin ajan ja johtaa valtamerta. Aquaman voi puhua kalalle telepaattisesti, mitä hän soittaa omaan kieleen. Hän on mennyt ympäri maailmaa hyödyntäen vettä auttamaan hänen ponnistelujaan.

Toisen maailmansodan aikana hän auttoi liittolaisia ​​taistelemaan akselin roistoissa. Hänen on myös tarjottava meripohjaisten rikollisten, mukaan lukien merirosvot, sekä tonni vesielämää, joilla on huonoja toiveita. Hän riittää yleensä myös merimiehien kanssa, jotka hyödyntävät valtamerta väärin. Vaikka hän ei seiso tiukana ympäristömuistutuksena, hän ilmenee myös merestä että meristä.

Kyborgi

Victor Stone on testi, jonka alainen kokeiluja on hänen vanhempiensa tekemä. Käsittelyt tekevät hänestä nerouden, mutta hänestä tulee myös vähän teknologista hirviötä. Hänen vanhempansa hallinnoivat häntä voimakkaasti, jota hän myöhemmin kääntyy. Hän ei halua olla testiaihe, samoin kuin haluaa vapaata tahtoa. Kun hän aloittaa oman elämänsä, hän sukeltaa joihinkin rikoksiin sekä lain vaikeuteen. Hän näkee, että paha on ympäri, samoin kuin lopulta ulottuvuuden välinen virhe tappaa äitinsä. Tämä johtaa hänen isänsä ottamaan Victorin, kun enemmän ja tarjoamaan hänelle keinotekoisia raajoja sekä implantteja taistellakseen hänen äitinsä tappaneet hirviöt.

Hänen raajansa ovat aseita, joita käytetään minkä tahansa tyyppisiin ja kaikkiin uhkiin. Hänen raajansa tarjoavat hänelle ylimääräisen vahvuuden, nopeuden ja muut kyvyt. Kyborgin vartalo on valmistettu metallisesta yhdisteestä, joka on erittäin kestävä. Hänellä on myös sähköinen silmä, joka käyttää tietokonejärjestelmää. Tämä tarjoaa hänelle suuria Intel -kykyjä. Hän voi myös hyödyntää tonnia työkaluja raajoillaan, kuten koukut ja laserit. Viimeiseksi, hänen näkyvin aseensa on ääni tykki, joka tainnuttaa vihollisia melua, joka voi ravistaa itse maata.

Kuinka Justice League -muoto oli?

Justice League on tarkoitettu esittämään parhaat DC -sankarit. Heidän vaikutusvaltaansa lähtien Marvel aloitti myös sarjakuvien joukkueiden käsitteen hyödyntämisen. Alkuperäisen Justice League -tapahtuman nähdään olevan jo toimivan, ikään kuin ne olisivat olleet ikuisesti. Näemme heidän alkuperästään myöhemmin linjalla tarkalleen kuinka he tulivat.

Kun apellaksialaiset tulivat maan päälle pilaamaan ihmiskuntaa, yksin sankarit alkoivat taistella erikseen. Kun he taistelevatMaapallon uhasta he näkevät, että he kaikki toimivat yhdessä hyvin käsitellessään suurta uhkaa. He päättävät kirjoittaa ryhmä yhteen. Tuolloin he soittavat itselleen Amerikan Justice League. Tätä muutetaan myöhemmin tietysti, mutta tuolloin oli erittäin suosittu. Sen tarkoituksena oli heijastaa suurta liigan baseballia ja jatkuvaa nimeämistä asioiden amerikkalaiseksi.

Kuka johtaa Justice League?

On paljon ihmisiä, jotka näkevät joko Supermanin tai Batmanin Justice League -johtajana. Monissa tarinoita he ottavat ruorin. Varhain heidät kuitenkin lähetettiin taustalle, jotta muut sankarit saattavat loistaa. Justice League -sarjan ensimmäisellä juoksulla Batman ja Superman nähdään toissijaisina hahmoina. Myöhemmin he ottivat enemmän johtopohjaisia ​​rooleja.

Johtopäätös

Justice League -tapahtumassa on vähän supersankarijoukkoja. Itse asiassa unohtumattomat ryhmät, kuten Amazing Four ja Avengers, tulivat vain Justice League -mallista. Vaikka Justice League -elokuva on saattanut puuttua, sarjakuvat verkossa uskomattomana juoni. Älä anna Marvel -elokuvien tekniikkaa uskoa, että DC ei tee vaikutuksesta edes tänään. Justice League ja sen nuorempi kollektiivi, Teen Titans, ovat edelleen yhtä näkyviä kuin koskaan. Teen Titans on viimeisin menetelmä, jota Justice League hyödynnetään.

Elokuvien käytön kannalta Justice League -jäsenet ovat edelleen vahvoja. Kysymys Lady 1984 on tulossa ensi vuonna. Myös uusi Batman -trilogia, jonka pääosissa on Robert Pattinson, on uhkaava. Voisimmeko nähdä uuden Justice League -elokuvan tulevaisuudessa? Ehkä niin. Toistaiseksi Justice League Online -sarjan sarjakuvat. Nyt kun ymmärrät heidän alkuperänsä, mene ulos ja tarkistat muutaman erinomaisen juoksun, joita näillä unohtumattomilla hahmoilla on, tai katsella vain Tim Burtonin Batmania.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *