Kuinka paljon sarjakuvia on liian paljon Joker -sarjakuvia?

San Diego Comic-Con -kehityksen kehittämisessä DC Comics kertoi faneilleen, että vuoden 2020 vuoteen 2019 on jokerin vuosi. Mega-kustantaja ilmoitti, että vähintään seitsemän nimikettä keskittyy rikosprinssiin Todd Phillips -ohjatun alkuperäkuvan kehittämisessä, jossa Joaquin Phoenix pelaa hahmoa. Harley Quinnin rakastettu Mistah J: n keskittyminen herättää kuitenkin kysymyksen: Onko joker -sarjakuvia liian paljon? Vaikka tämä on Batmanin ensimmäisen esiintymisen 80 -vuotisjuhla, siinä hahmossa on vain muutama siemenmaja ja tarinakaari. Frank Millerin Dark Knight and Year One -sarja ovat määrittelevät kertomukset Caped Crusaderista. Yhdessä muiden tarinoiden, kuten Alan Mooren The Killing Vit, kanssa Marv Wolfmanin yksinäinen kuolemapaikka ja Jim Starlinin kuolema perheessä, nämä ovat sarjat, jotka määrittelevät muiden tarinankertojien hahmon parametrit.

Kuitenkin seitsemästä tulevasta Jokerista tulevista nimikkeistä lähes puolet ovat ”alkuperä” -tarinoita (samoin kuin tulevaa elokuvaa). Toinen otsikko, kolme jokeria, on myös jotain alkuperäista tarinaa, mutta yksi, jossa Joker on oikeastaan ​​kolme erillistä ja erilaista hahmoa, joilla on sama nimi. Kauhuelokuvalegenda John Carpenter kirjoitti 40-sivuisen yhden laukauksen nimeltä “Joker: Year of the Villain”, joka kaivaa kansanmurhan jesterin ketään muuta kuin Lex Luthoria vastaan. Lopuksi, Joker on keskittymässä sekä tarinakaariin etsivä sarjakuvissa että DC Black Label (entinen Vertigo) otsikko Batman: White Knightin kirous. Ehkä se on rikkauden hämmennys hahmon faneille, mutta näyttää myös siltä, ​​että Joker -sarjakuvia saattaa olla liian paljon, etenkin sellaisia, jotka kertovat hahmon alkuperästä hyvin erilaisia ​​versioita.

Liian paljon Joker -sarjakuvia voi vahingoittaa hahmoa

Jos Batman, joka tukee kahta kuukausittaista nimeä, voi kestää 80 vuotta, saattaa vaikuttaa siltä, ​​että liian paljon Joker -sarjakuvia ei edes ole mahdollista. Hän on kiistatta yksi kaikkien sarjakuvien pelottavimmista ja mielenkiintoisimmista roistoista, puhumattakaan vain DC -maailmankaikkeudesta. Silti osa syytä, miksi roistot toimivat niin hyvin, on, että he ovat sekä salaperäisiä ja käytettyjä säästeliäästi. Tim Burtonin Batman -elokuva käytti luonnollisesti Jokeria ensimmäisenä konnaksi. Kuitenkin, kun Christopher Nolan käynnisti franchising -palvelun, hän ei hyödyntänyt Jokeria vasta toista elokuvaa. Ja Heath Ledgerin versio hahmosta oli poikkeuksellisen erilainen kuin Jack Nicholsonin take. Mutta sarjakuvat eivät ole elokuvia.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekuntia 12 minuuttia, 40 sekuntia

Elää
00:00
12:40
12:40

Koska niin paljon New Joker -sarjoja pyrkii syventämään hänen alkuperäänsä, surkean hahmon mysteeri ja houkutus saattavat haihtua. Onko Joker paljon enemmän tai vähemmän mielenkiintoista, jos kolme erillistä henkilöä, jotka käyttävät tätä nimeä, kuten kolme Jokerers -sarjaa ehdottaa? Batman voi ylläpitää 80 vuotta sarjakuvia, koska tiedämme kaiken, mitä hahmosta on tiedettävä, ja jokainen ilmoitus syventää ymmärtämistä maskin takana olevasta miehestä. Mutta Joker on hänen naamionsa. Poista se, ja hän on vain yksi sarjamurhaajan psykopaatti meikissä (tai iho -olosuhteissa riippuen siitä, minkä version saamme). Jokerin demystifiointi ja motivaatioiden antaminen pelkästään Batmanin kiduttamisen lisäksi saattaa tehdä hahmosta vähemmän mielenkiintoisia faneille.

Mitä mieltä sinä olet? Voiko Joker -sarjakuvia olla liian paljon? Jaa ajatuksesi alla oleviin kommentteihin tai jakamalla viesti sosiaalisessa mediassa.

Esitelty kuva DC: n avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *