Hevosten yhtye-miksi olet kunnossa?

Hevosbändi sai aloituksensa kiinteänä indie -rock -yhtyeenä, rakeisella musiikilla ja laululla, jotka olivat vain hieman karkeampia kuin Cutie -kuolemanohjaamo. He tekivät nimensä huiman sinkkuilla, kuten hautajaiset ja ovat siellä haamu. He eivät tehneet osumia. He eivät olleet radiovalmiita. Ja se teki heistä niin mielenkiintoisia. Sitten he siirtyivät lähemmäksi Americana/Country Rockia ennen kuin ottivat kovan parhaan käännöksen albumeilla, kuten Unlimited Arms ja Mirage Rock, jotka olivat selvästi päinvastaisia: hyvin muotoiltuja kappaleita, joissa oli melko perinteisiä, saatavilla olevia melodioita ja koukkuja. Heidän fanit työnsivät vähän takaisin.

Nyt heidän viidennen albuminsa kanssa Band of Horses näyttää omaksuneen … kaiken sen. Miksi olet kunnossa? on radio-, country rock-, indie- ja radioystävällisiä singlejä. Se voi tuntua hiukan kuin Hodge Podge sen takia, mutta kaiken kaikkiaan albumi on hieno kuuntelu.

Etkö usko minua? Katso, kuinka paljon he haluavat sinun kuulevan sen, paljon tarjouksia Soundcloudissa, joka näyttää levyn leveyden. Henkilökohtainen suosikkini on juhlallinen lupaus, mutta katso mitä alla on … ja vielä paljon muuta on täällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *