Karen O: n ja riski hiiren

lux prima, ennen kuin sävel ”Lunastaja”, Karen O näyttää siltä, ​​että hänen vanha kyllä ​​kyllä ​​joo, itse, pidättäytymisellä: “Olen tulossa sinulle, sinulle, Tuletko minulle? ” samoin kuin ääni, joka on vaikeus ja uhka. Se on kuitenkin ok. Siitä lähtien, kun Lux Prima osuu tuon kappaleen, olen unohtanut tarkalleen kuinka paljon kaipaan hänen vanhaa bändinsä.

Karen O ei ole julkaissut sopivaa albumia puoli vuosikymmentä. Sen sijaan hän on ollut ääniraidoilla ja singleillä (etenkin “maahanmuuttajalaulun” kansi Trent Reznorilla), joka makaa matalaksi – saada kaikki kyseenalaistamaan missä hän oli.

Osoittautuu, että hän oli tajunnut tarkalleen, kuinka olla paljon hiljaisempi taiteilija, sileällä äänellä, ilman soraa ja ilman angstia. samoin kuin se toimii. Ympäristön alku, jota noudattaa suoraan ylös Rock, Hipsway Soul ja Dance Floor Funk. Kaikki variaatiot, jotka olet odottanut Beatmaker -riskihiiriltä, ​​samoin kuin lajike äänen korkealaatuisessa ja rakenteessa, toisin kuin mitä olen aiemmin kuullut rouva O.

Tämä on yksi parhaimmista albumeista, jotka olen toistaiseksi kuullut vuonna 2019. Kahden legendan välinen kumppanuus on saattanut nopeasti olla pettymys tai mikä pahempaa, katastrofi. Onneksi tämä on tarkka päinvastainen.

Erittäin suositeltavaa.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *