Vaihtotyypin

todellisuudet juuri kun uskot, että asiat menivät snaptisesti, Spider-Man: Kaukana talon perävaunusta putosi sekä näyttää siltä, ​​että Marvel Cinematic World (MCU) on vielä yksi asia tarjottavanaan … Vaihtoehtoiset todellisuudet! Toivotaan, että tämä ei päätyisi avoimesti monimutkaiseksi … kuten mitä he tekivät liikkuvien ovien tai matriisin kanssa. Arvioideni mukaan koko vuorotteleva totuusidea voi olla hauskaa, jos se tehdään oikein, samoin kuin voimme spekuloida kaikista uskomattomista vaihtoehtoista hahmoista, paikoista sekä tarinaviivoista, joita voidaan käyttää tulevissa Marvel-tarjouksissa. Tämä on keinottelijan unelma. Tarkoitan Mysterio sankarina … hämmästyttävää!

On olemassa muutamia räikeitä sopeutumisia, joita toivon Marvel hyödyntää tämän uuden vuoroteollisuuden aiheuttaman uuden tiedon takia:

Sentry – MCU: n vuorottelevien maapallon versioiden käsite asettaa loistavan johdannon hahmolle. Robert Reynoldsilla on monimutkainen alkuperä ja taustatieto, joka sisältää sen tuottamisen Captain America -yrityksen uskomattoman sotilasseerumin versiosta, ja että se on “poistettu” maan asukkaiden muistoksi pelastaakseen heidät pahalta puoliskollaan. Sentry-elokuva saattaa mahdollistaa samanlaisen idean kuin loppupeli, jossa näemme tarkalleen kuinka sentry integroitiin MCU: hon ja eliminoi myöhemmin menneiden leikkeiden ja tarinaviivojen käytön. Kopiot Sentry #1: stä lentävät samoin kuin näyttää siltä, ​​että fanit uskovat hänen tekevän MCU: n. Jos meillä on hoidettavia sentryä, pidämme mielessä, että Marvel Zombie -kriisin aloitti myös tämän sankarin versio.

Laivue Ultimate – nyt olisi erinomainen aika Marvelille esitellä Squadron Supreme/Sinister. Niille tuntemattomille laivue on ryhmä sankareita/roistoja, jotka kunnioittavat Justice League -sarjan ensisijaisia ​​DC -sankareita. Miksi et näytä DC: tä, että voit tehdä heidän sankarinsa paljon paremmin kuin he? Tuo Hyperion, Nighthawk, Power Princess, samoin kuin heillä on vaikeuksia MCU: n parhaimmista. Se on sarjakuva Mega Battle, jonka fanit ovat pistäneet ottaen huomioon sarjakuvat keksimään. Multiverse asettaa laivueen tunkeutuvan Earth-616: n (tai mitä MCU: n jatkuvuutta se on) bittiä asennuksella sekä uskon, että olemme yhtä mieltä siitä, että fanit haluaisivat nähdä.

MILES MORALES-Kuten näimme MCU: n ulkopuolelle pudonneella hämähäkkijake-animaatio-elokuvalla, hämähäkkimiehen muunnelmia on paljon. Yksi näkyvimmistä on tietysti Miles Morales äärimmäisestä Marvel -jatkamisesta. Uskon aidosti, että Marvel lopettaa heidän juoksunsa Tom Hollandin kanssa, kun hänen tarinansa päättyy hänen verensä hyödyntämiseen uuden Spider-Manin, aivan kuten Miles Moralesin Spider-Man-alkuperän alkuperän. Joten epätodennäköistä, että Miles tulee vuorottelevasta maailmankaikkeudesta, näyttää siltä, ​​että nämä varajäsenet vaikuttavat MCU Spider-Maniin … Kun näemme hänen yhteyden Mysterio Blossomiin, hänen saapumisensa takana oleviin motiiveihin voi olla paljon enemmän vihjeitä. Koska Miles on vielä yhden elokuvasarjan tähti, ei välttämättä ole järkevää tuoda häntä MCU -taittoon ihanteelliseen, mutta on aika spekuloida.

Oletko ekstaattinen vuorottelevien todellisuuksien mahdollisuuksista. Onko olemassa tietty hahmo, jonka mielestäsi on tarkoitus pelata funktiota tulevissa MCU -vaiheissa? Vähennä kommenttejasi ja liity spekulointiin!

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Pojan aikapommi on istunut viime päivinä uskoen Marvel Cinematic Worldin (MCU) tulevaisuuteen nyt, kun loppupeli on ohi. Paljon enemmän uskon siitä, mitä paljon enemmän olen vakuuttunut siitä, että aika oli typerä päättyy Avengers -elokuviin sekä …
15. kesäkuuta 2019in “Sarjakuvan kerääminen 101”

5 keinottelijan vetoa vaiheittaisille valright tosi keinottelijoille ?! (Ajattelin, että yritän sitä päällä … anteeksi, ei enää tapahdu). Kuka tahansa … nyt on aika, jolloin kumi tyydyttää tien. Jos olisit osakekauppias, sinut arvioidaan tarkalleen kuinka salkusi tekee. Jos olisit urheilu parempi, sinut arvioidaan …
24. toukokuuta 2019 “sarjakuvat”

Thanos… Thanos… hanhi! Kuukausia on ollut … ei … vuosien arvailua siitä, mikä voi olla seuraavaksi sen jälkeen, kun Avengers viimeisin tarjoavat Thanosin kanssa. On selvää, että ainoa vaara, joka on paljon tappavampi kuin Thanos, on … Thanos muutama vuosi sitten (woo?). Eikö meidän pitäisi ymmärtää, mikä tai kuka seuraava vaarallinen vaara voi olla? Ei…
10. toukokuuta 2019 “sarjakuvan kerääminen 101”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *