Kraven-kirjojen metsästys

kiehtova julkaisu Cosmicbook.com-sivustossa ilmestyi tammikuun puolivälissä ennusteella, joka perustuu näennäisesti vaarattomiin tietoihin. Spider-Man 3: lle (Atlanta, New York, Los Angeles ja Islanti) varmennettujen kuvauspaikkojen avulla he spekuloivat, että Islannin tarjoava paikka, jolla on niin monipuolinen maisema, tarjoaa vihjeen, että Kraven Hunter on seuraavassa MCU-roistojen Spider-Man -luettelo.

Kraven -alkuperätarina pyörii pääasiassa Venäjän ja Afrikan ympärillä, joten väri minua nyt. En ymmärrä ensimmäistä asiaa Islannissa, mutta ilmeisesti aiemmat elokuvat, kuten Thor: Dark World ja Batman Beings, on kuvattu siellä monipuolisten maantieteellisten vaihtoehtojen jälkeen. Näen siellä venäläisen asetuksen, mutta onko Islannin alue, joka voidaan tehdä Afrikasta? Oletan, mitä meluvaiheet ja CGI ovat. He saattavat myös luopua alkuperästä, mutta fanit kaivaavat sitä tavaraa, joten se näyttää epätodennäköiseltä.

Se on vain erittäin varhainen olettamista – tietysti – riippumatta siitä, että Kravenin huhulle on jonkin verran todellisuutta, miten keinottelijat tulisi valmistautua? Kraven -elokuva on loppujen lopuksi Sonyn teoksissa, vaikka vuoden 2018 ilmoituksesta on ollut nolla uutisia. Ehkä MCU: n Spider-Man 3: ssa on johdanto sekä sitten syvempi sukellus hahmoon Sonyn kanssa.

Missä Kravenin keräilijän tulisi keskittyä, etenkin kun se koskee Spider-Mania? Katsotaanpa.

Amazing Spider-Man #15

Tämä aivan ensimmäinen esiintyminen tunnetaan laajasti ja voimakkaasti suositeltavasti jo ennen minkään tyyppisiä elokuvauutisia. Heitä totuus, että se on varhainen hopeakauden hämähäkki-mies, samoin kuin meillä on sininen siru-varastossa. Jos olet onnekas omistamaan minkä tahansa tyyppisiä noin 115 kopiota, jotka on rekisteröity CGC 8.0: lla tai enemmän, sinulla on kirja, jonka arvo on nopeasti yli 2000 dollaria. CGC 9.0 tarjottu kesäajan aikana mahtava 6 000 dollaria.

Jos etsit kirjaa alle neljän luvun alle, joudut todennäköisesti hankkimaan sellaisen CGC 5.5: llä tai sen alapuolella. Tällä alueella kirjat ovat myyneet 700–900 dollaria viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Tässä kirjassa on kiehtovaa, että se on aivan ensimmäinen esiintyminen, on tarkalleen kuinka hyvin se voi sitoa MCU-tarinaan, joka jätettiin avoimeksi Spider-Man: Kaukana kotoa. Peter Parkerin identiteetti on paljastettu, joten kaikenlainen määrä ihmisiä, joilla on keinot ja motivaatio (Jonah Jameson, korppikotka jne.), Saattavat palkata yhden maailman hienoimmista metsästäjistä ja palkkasoturista Parkerin saamiseksi. Tämä on lähinnä ASM #15: n tarina, kun Chameleon palkkaa Kravenin kiinni Spideyn.

Amazing Spider-Man Annual #1

Jätän Kravenin toisen esiintymisen Tales of Suspense #58: sta, koska kyseinen kirja kiertää kapteeni America vs. Iron Guy -jutun ja on tärkeä avain omien syidensä suhteen. Kraven sekä Spider-Man-ongelmat näyttävät olevan täsmällisempiä täällä, koska kaikenlainen hahmon käyttöönotto on melkein lopullisesti tulevan elokuvien kotitaloudesta.

Olemme kattaneet tämän erityisen ongelman useita kertoja, juuri äskettäin tehneet James Jou. Sinister Sixin käyttöönotto on kysymys siitä, milloin, ei tässä vaiheessa, kun Spider-Man-fanit ovat vaatineet sitä, koska sitä kiusattiin Andrew Garfieldin fantastisen Spider-Man 2: n lopussa. Tämän kirjan luonne vaurioitui Ostajat, koska niin monien hahmojen ollessa mukana on, milloin tahansa niistä otetaan käyttöön, se lisää kustannuksia huomattavasti. Huolimatta siitä, että taivaankorkeita kustannuksia on jo, voin uskoa vain, että ne nousevat korkeammalle, kun tästä joukkueesta tulee minkä tahansa tyyppistä virallista sanaa valtavalla näytöllä.

Amazing Spider-Man #48 sekä fantastinen Spider-Man #49

Nämä kaksi asiaa, vaikka ne ovat hopea-ikäinen hämähäkkimies, eivät välttämättä ole keskeisiä ongelmia minkään tyyppisistä syystä, mutta ovat kiehtovia Kravenin mahdolliselle käyttöönotolle, koska heidän sivunsa kattaavat tarinan.

Ongelmassa 48 korppikotka (Adrian Toomes) on lukittu vankilaan (Hmmm, näyttää tutulta) ja paljastaa korppisiipiensä paikan matkatoverille (Blackie Drago). Se vanki pakenee, löytää siivet ja tulee myös uusi korppikotka. Tämä uusi vastustaja aloittaa Spider-Manin selauksensa, joka vain esiintyy Kravenin etsinnässä tämän numeron aikana. Ongelma #49 sisältää Battle Royalen Spider-Manin, korppikotkan, samoin kuin Kravenin kanssa, samoin kuin Spidey pakenee, koska nämä kaksi roistoa ei voi koordinoida tarkalleen kuinka voittaa hänet. Ymmärrämme, että korppikotka/toomit ovat MCU: ssa, samoin kuin nyt meillä on visuaalista näyttöä siitä, että hän on myös Sony Spiderverse -sarjassa, joten mahdollisuudet ovat loputtomia siinä, kuinka kaksi studiota voivat valita linkittää nämä kaksi tulevissa elokuvissa. Riippumatta siitä, kumpi on ensimmäistä kertaa markkinoida tällä mahdollisella kumppanuudella, nämä kirjat saattavat alkaa valita höyryä.

Hopea-ikäiseksi pre#50 fantastinen Spider-Man, nämä kaksinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *