Harkinnastasi: DC: n Supergirl: The Silver Age Vol. 1 samoin kuin Supergirl Vol. 2

Tämä julkaisu on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut sekä sarakkeet

Robert Greenberger

kirjoittanut Robert Greenberger

Lukijoiden usein huomiotta jättämää on kiehtovaa nähdä, että Supergirl on paljon menestyvämpi televisiossa kuin serkkunsa on ollut viime vuosina hopeanäytöllä. Seurauksena on, että aika on tullut katsomaan takaisin kahta aikaisempaa aikakautta toukokuun kotitalouden, jotta uudet vierailijat löytävät miksi hän on ollut mieluummin fani ottaen huomioon hänen saapumisensa.

Supergirl: The Silver Age Voi. 1

Ensimmäinen on Supergirl: The Silver Age Vol. 1, joka alkaa hänen käyttöönotolla Action Comics #252 (toukokuu 1959). Ammattimainen Otto-sideaine sekä Al Plastinon piirtämä, tyydyttämme Kara Zor-El, Kal-Elin teini-ikäisen serkku, Zor-Elin ja Aluran lapsi. Löydämme tarkalleen, kuinka Argo City heitettiin, ehjät Kryptonista, kun se räjähti ja ajan myötä heidän kallioperänsä kasvoi radioaktiiviseksi, vaarantaen kaiken elämän. Jäljittäen veljensä Zor-El lähetti Karalle maan päälle, missä Superman on innoissaan löytääkseen paitsi yhden vielä yhden selviytyjän kotoa, mutta myös perheenjäsen (hän ​​ei pääse tyydyttämään Phantom Zone-roistoja vielä kahden vuoden ajan).

Action Comics #252

Supermanin mielestä hänet on koulutettava hyödyntämään voimiaan yhdessä uuden taloonsa mukauttamisen kanssa, joten hän tarjoaa hänelle ruskeaverikkö peruukin ja asentaa hänet Linda Leeksi Midvale Orpokodissa pitäen Karan temppuaseensa ajan, kunnes hänet pidetään valmiina. Binder ja Jerry Siegel jakavat säveltämisaskareita, mutta soolo -ajon taide on Jim Mooney, joka tuo tarinoihin nuoremman viattomuuden. Näemme hänen kamppailevan ystävien hankkimiseksi, hyödyntämään voimiaan, temppuun auttaakseen muita ja jopa löytääkseen todellisen rakkauden.

Tämä tapahtui joka kerta, kun toimittaja Mort Weisinger osallistui mytoihin melkein kellon kaltaisella säännöllisyydellä, samoin kuin jokainen uusi lisäys kylvettiin nopeasti koko kasvavan otsikkolinjan ajan. Ei ole aikaisempaa, että paikalla on Supergirl kuin hän on kääntynyt Supermanin kaveriin, Jimmy Olsen #40, kuusi kuukautta myöhemmin. Tämä kokoelma kuitenkin keskittyy vain hänen toimintajuoksuonsa, siirtyen suoraan hänen johdannostaan ​​varmuuskopio-sarjaan seuraavassa numerossa. Tämä kokoelma vie meidät ongelmaan #284, joka on omituisesti osa seitsemän yhdeksän osaa sarjaa, joka johtaa hänen julkiseen käyttöönotonsa.

Action Comics #258

Aivan ensimmäinen kerta, kun hänen on varmistettava temppu -identiteettinsä, tulee, kun Dick Wilson, nimeltään nopeasti uudelleen Dick Malverne, on valokuva muutos -egonsa tarkistamiseksi sekä oman Supergirl -robotinsa. Hänestä tulee hänen hyvä ystävänsä ja toistuva viehättävä kiinnostusprosentti loppuosaan toiminnasta. Hän oppii joitain äärimmäisiä oppitunteja, kuten kun hän esittelee itsensä Kryptolle, ansaitsemalla itsensä yhden vuoden maanpakoon maasta (pikemminkin äärimmäinen rangaistus), kunnes hän tarvitsee häntä. Onneksi hän saa oman kaverinsa supercat -tyyppisissä tyypeissä, jotka on esitelty ongelmassa #261.

Kaikki Weising-kosketukset löydetään näistä Red Kryptonite Zaniness -tarinoista kokeilemaan super-sankarien legioonaa. Toistuvat hahmot Lois Lanesta Lori Lemarisiin ilmestyvät myös tarinoille.

Naisten kävijöille on taattu viehätys täällä paljon enemmän karakterisointia kuin löydetty muualle Superman -nimikkeiden kotitaloudesta. Hänellä on naispuolisia ystäviä ja todistaa itsensä kykeneväksi sekä taas, kun hän saa paljon enemmän luottamusta taitoihinsa. Kaikki tämä kehittyy yhtä paljon kuin loistava sarja (tuolloin harvinainen), jossa Fred ja Edna Danvers omaksuvat hänet, menettää voimansa Doppelgangeriin, Lesla-Lariin Kryptonista, samoin kuin päästä eroon siitä tuo haaste.

Supergirl Vol. Uusi Uusi seikkailu. 2

Heinäkuussa tulossa on myös Uusi Supergirl Vol. 2, kerätä ongelmia #13-23 kirjailija Paul Kupperbergiltä sekä taiteilijoilta Carmine Infantino ja Bob Oksner. Otsikko siirtyi tavalliseen vanhaan Supergirliin #14: llä, mutta sisältö ja suunta eivät muuttuneet ollenkaan. Kupperberg kertoi minulle maaliskuussa: ”Ei oikeastaan. Muu kuin otsikko ja puku, jotka molemmat olivat ylhäältä alaspäin koskevia päätöksiä vuoden 1984 Supergirl -elokuvan jälkeen, emme muuttaneet paljon. Yritin saada hänet hitaasti kypsymään, kun menimme pitkin, mutta Julie Schwartz oli ehdottomasti mielessä hänen miehityksensä vaiheessa, että jos ei ollut rikki, älä korjaa sitä.

”Ennen rohkeiden uusien seikkailujen/supertyttöjen kaksikymmentäkolme ongelmaa hänellä oli samoin kahdeksan vuotta, viisikymmentäseitsemän ongelma-ajoneuvonaan Supermanin kotitaloudessa (#165-222), missä aloin säveltää nauhan, alkaen #217, joten hänellä oli vähän vähän noudattaa ainakin hetkeksi. Oletan, että Superman Mythos ja hahmot olivat vielä jonkin verran nautintoa vuoden 1983 lopullaRistopher Reeve Superman -elokuvat kuitenkin juuri ennen suoritettavan kolmannen erän, ja tietysti oli lämmin tulevasta Supergirl -elokuvasta. Tarkoitan, että se oli vain hänen aikansa, lyhytaikainen kuin se oli. ”

Supergirl #15 -kansi Carmine Infantino ja Bob Oksner

Osallistuessaan roistoihinsa Kupperberg myös lainasi lehden Weisingeriltä ja asutti toiminnon kosketuskivet muualla Superman -nimikkeissä ja suuremmassa DC -maailmankaikkeudessa. ”Säveltäin melko paljon Supermania 1980-luvun alkupuolella samanaikaisesti Supergirlin kanssa, mukaan lukien Superboy-tittelin, arjen ja sunnuntain supermanin syndikoidun sanomalehden, samoin kuin Supermanin, Action Comicsin ja DC Comicsin ongelmat, sekä DC Comics Lahjoja, samoin kuin usko minua, löytämällä ihmiset Supermanille tai Supergirlille taistelemaan, ei ole helppoa.

”Kaiken logiikan mukaan ei ole melkein mitään Superman -tarinaa, jonka ei pitäisi olla ohi toisella sivulla – sivulla, joka perustaa rikoksen, sivu 2, paneeli yksi näyttää sinisen ja punaisen hämärtymisen kohtauksen kanssa, päättyen sivulla sivulla Kaksi, paneeli kaksi, huijareita baarien takana. ”

Pyrkiessään hanhen myyntiin, oli vierailevia esiintymisiä Amerikan Justice League -sarjasta sekä Red Hot New Teen Titans -tapahtumasta, mutta siellä oli myös … Ambush Bug. ”Olin juuri tehnyt kolmen osan tarinan uskomattoman konnasta, joka oli natsien keskitysleirin selviytyjä ja Supergirlin maanmiehen lapsi, joten yritin löytää jotain hiukan paljon kevyempää sen jälkeen. Minulla oli käsi Abush Bugin luomisessa – sävelsin tarinan DC Comics -yrityksessä, joka esitteli hahmon, jonka kyseisen numeron taiteilija Keith Giffen on tuottanut – ja uskoi, että minulla saattaa olla hauskaa hänen kanssaan. ”

Supergirl #16

Kupperberg oli innoissaan työskentelemään legendaarisen taiteilijan Infantinon kanssa, vaikka hän oli siihen mennessä kasvanut kuukausittaisen jauhan kanssa. Seurauksena hän toi ”surkean. Kuitenkin hän toi kuitenkin myös neljäkymmentä plus vuoden tarinankerrontaan, suunnittelun sekä osakkeensa nauhaan. Carmine itse myönsi monissa haastatteluissa vuosien varrella, että hänen miehityksensä tähän mennessä hän ei enää todella välittänyt; Hän vain piirsi mitä he panivat hänen eteensä ja valitsivat tarkistuksen. Carmine oli niin hienoa, että jopa autopilotissa hän piirsi erinomaisia ​​juttuja, mutta kirja todella tarvitsi Bob Oksneria musteille, jotka olivat yleensä paljon enemmän täydennettyjä kuin vain mustetta, aivan samoin kuin kaikki. Ja tietysti harvat taiteilijat vetivät kauniimpia naisia ​​kuin Bob Oksner. ”

Eduardo Barretosta on täyttö, vieraana serkkunsa ja se on paljon nykyaikaisempi ilme, joka on melko virkistävää. Ed Hanniganin sekä Dick Giordanon, Gil Kane, Infantinon kannet ja Barreto tarjoavat suuren valikoiman. Sarja päättyi ongelmaan #23, joten tämä osa täydentää juoksua ja päättyy bangilla, kun hän taistelee futuristista uhkaa. Kaiken kaikkiaan sarja perusti hänet solo-tähtiä ja tarjosi hänen kaivatun näkyvyytensä 1980-luvun alkupuolella ennen hänen lopullista uhraustaan ​​vuonna 1986. Molemmat osat ovat katsomisen arvoisia.

Ostaa

Supergirl: The Silver Age Voi. 1

Supergirl Vol. Uusi Uusi seikkailu. 2

Klassiset kannet Grand Comics -tietokannasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *