Musta lepakko palaa Dynamite!

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Lehdistötiedote

Kunnioitusta Flash -kirjailija Brian Buccellato, joka tulee vuonna 2013!

Brian Buccellato

12. lokakuuta 2012, Mt. Laurel, NJ-Kuuluisa hahmo, Black Bat, palaa sarjakuviin Dynamite-sarjassa, jonka on kirjoittanut Brian Bucccellato, DC Comicsin The Flashin nykyinen suosittu kirjoittaja! Black Bat liittyy pitkälle linjalle onnistuneista massan uudelleenkäynnistyksistä Dynamite-ohjelmassa, ja tämä sarja takaa olevan yhtä menestyvä. Etsi musta lepakko vuonna 2013!

“Olen todella ekstaattinen, että minulla on mahdollisuus laittaa leimani klassiseen hahmoon, jonka alkuperä juontaa juurensa sellaisten greenien kuin The Shadoomin, Phantom ja Green Hornetin aikaan”, sanoo kirjailija Brian Buccellato. ”Mustalla lepakolla oli epäonnea jakaa sama monikeri kuin väitetysti kaikkien aikojen rakastetuin supersankari. Mielenkiintoista on kuitenkin, että hän oli nykyaikainen eikä kopio tai “Rip-Off” Dark Knight. Tony Quinnin alkuperä ja motivaatiot olivat hänelle hyvin erityisiä. Itse asiassa hänen alkuperänsä ja pukusuunnittelu vaikuttivat hänen jälkeensä tulleet hyvin tunnettuja sarjakuvia. ”

Heinäkuussa 1939 Ned Pinesin jännittävät julkaisut (tunnetaan myös nimellä tavanomainen tai parempi) esittelivät uuden mustan lepakon sarjassa nimeltä Black Book Detective. Norman Danielsin yleisesti kirjoittama talon nimellä G. Wayman Jones, tarinat kuvaavat entisen piirin asianajajan Anthony Quinnin rikoksia torjuntaa. Selvässä poistumisena monista sellujen hahmoista ja sankareista tämä musta lepakko oli oikeastaan ​​alkuperätarina, jossa kuvailtiin, kuinka Quinnista tuli musta lepakko sen jälkeen, kun happo oli sokeutunut ja vääristynyt. Da Tony Quinn on happo sokea ja uskoo hänen miehityksensä olevan ohi, kunnes Carol Baldwin saapuu. Hän kertoo hänelle, että hänen isänsä on pikkukaupungin poliisi, joka kuolee gangsterin luodista ja että kirurgi on valmis tekemään operaation sarveiskalvojen siirtämiseksi Tony Quinnin silmiin, jotta hän näkee uudelleen. Operaatio tehdään salassa ja kun siteet poistetaan, Quinn toteaa, että hän ei vain näe yleensä, vaan myös nähdä myös täydellisesti pimeässä.

”Kuten” Dynamite’s Facebook -sivu tänään !!!

Liity keskusteluun Dynamite Entertainmentin Twitter -sivulla osoitteessa

Taidetta ja paljon lisätietoja osoitteessa: www.dynamite.net

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *