Super-sankarien legioona 31. vuosisadalla

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut ja sarakkeet,
Tuotekatsaukset

KC Carlson, kuten Stuart Immonen on kuvannut

KC -pylväs, kirjoittanut KC Carlson

Varastoin edelleen DC -sarjakuvani. Se vie ikuisesti, koska minulla on yleensä vain aika tehdä muutama laatikko päivässä, 3 tai 4 päivää viikossa. Ja joissakin tapauksissa häiriintyy etsimällä jotain, jonka unohdin täysin. Kuten tämä otsikko.

Tapasin sen vain, koska aloitin Inventory DC Comicsin lapsiystävälliset nimikkeet, ja siellä se oli keskellä laatikkoa. Puhun siitä nyt henkilökohtaisen pyrkimykseni pitää LSH fanien ja lukijoiden muistoissa. Vaikuttaa siltä, ​​että nykyisellä DC: llä on suunnitelmia heille palauttamistaan ​​(muut kuin yksittäisten hahmojen pariton kameo joka kerta), mikä on sääli.

Super-sankarien legioona 31. vuosisadalla #1

Supersankarien legioona 31. vuosisadalla kului vuosina 2007–2008 yhteensä 20 numerolla, plus täysin ilmainen sarjakuvapäivän mainoslehden uusintapainos numerosta 1.

Vain 20 numeroa tässä otsikossa oli varmasti paljon lahjakkaita ihmisiä, jotka työskentelevät sen parissa. J. Torres oli pääkirjailija (9 numeroa), vuorotellen ihmisten kanssa, kuten Matthew K. Manning (3, mukaan lukien erottuva käsivarren putoaminen nuori poika-numero), Jack Briglio (3) ja Scott Beatty (2). Ylimmän taiteilijoiden joukossa olivat Alex Serra (7 numeroa), Ethen Beavers (4), Sanford Greene (3) ja Nathan Massengill (3, kaikki muste Greene), joilla on mielenkiintoisia yksittäisiä numeroita Chynna Clugston (#1) ja Shawn McManus (#16 16 , edellä mainittu käsivarren putoaminen nuori poika). Sarjan ensisijaiset taiteilijat olivat Alex Serra ja Steve Uy (allekirjoitettu Suy).

Sarjaa on muokannut Jeanine Schaefer (kunnes numero 18). Harvey Richards toimitti yhdessä muutaman viimeisen numeron, alkaen numerosta 16 ja soolo muokattu #19 ja 20.

Super-sankarien legioona 31. vuosisadalla #6

Lukemiskokemukseni tästä sarjasta oli vähän hyppy. Vaikuttaa siltä, ​​että jokaiselle kului muutama asia päästä uraan – ei liian odottamaton tämän ison kanssa. (Mutta ei niin suuri kuin monet supersankarien-ja legioonalaisten-sarjojen lukuisten aiempien legioonien aiheista.) Tämä sarjakuva, kuten edellä käsiteltiin, on myös sarja, joka on kehitetty nuoremmille lukijoille, enimmäkseen ne, jotka katsoivat Legionin legionia Supersheroes 31. vuosisadan animoidussa näyttelyssä WB-lapsilla.

Ladattu kysymys

Supersankarien legioona 31. vuosisadalla #13

Mikä Superboy-versio on esillä Super-sankarien legioonassa 31. vuosisadalla? Minulla ei rehellisesti ole aavistustakaan tässä vaiheessa. (Ja aivoni käytännössä räjähti Wikipedia -sivun lukemisen Superboylle.) Aina kun hahmoa keskustellaan tässä sarjassa, häntä kutsutaan Supermaniksi. Mikä on varmasti “väärin”, koska hahmo kuvataan teini -ikäisenä. Sen pitäisi olla iso vihje jollekin – mutta en ole oikein varma mitä. Mutta olen melko varma, että lakimiehet olivat jotenkin mukana … ainakin show ja sarjakuva kiinnittivät huomiota ryhmän alkuperäiseen alkuun tukevan hahmoja nuorelle Steel Boy.

Silti paljon hahmoja!

Yleensä 31. vuosisadan Super-sankarien tarinat käyttivät näitä tavallisia hahmoja: Superboy Superman, Lightning Lad, Saturn Girl, Brainiac 5, Bouncing Boy, Tripline Girl, Wood Wolf, Phantom Girl, Element Lad, Sun Boy, Blok, Sun Blok Young Boy (OK, ei oikeasti)-ja tietysti aine-syöjä poika. Nämä ovat joko ryhmän klassisia perustajia tai ainutlaatuisesti käyttäviä tai visuaalisesti erottuvia hahmoja, mikä on järkevää animaatiolle.

LSH-hahmot supersankarien legionissa 31. vuosisadalla #17, karkeasti vasemmalta oikealle: Matter-syöjä poika, elementtilaja, kolminkertainen tyttö, unelmatyttö, karate lapsi, huomaamaton lapsi, puu susi, brainiac 5, Saturn -tyttö, salaman poika, pomppiva poika, kameleonttipoika, kutistuva violetti, Phantom Girl, elementtilaja, kosminen poika, kolossaalinen poika, tähtipoika, ultrapoika ja blok. Huomaa, että Superboy ei ole tässä kannen laukauksessa (vaikka hänen päänsä on vasemmassa nurkassa logon vieressä).

Vierastähteitä ovat tarttuva Lass, J’onn J’onzz, Lois Lane (joka näyttää myös täällä teini-ikäiseltä), Earth President Wazzo (Phantom Girl’s Mom), Impulse, edellä mainittu käsivarren putoamispoika, White Witch, Nemesis Kid ja Booster Gold. En myöskään olisi hämmästynyt, jos taustalla olisi muita varjostavia.

Rehellisesti sanottuna, että sarjassa on pari kysymystä todella mennä (ja taide saada paljon johdonmukaisempaa). Mutta odotus on sen arvoista. Korvaavien sankarien legioona ei tuhlaa aikaa saapuessaan numerolla 3. Tarttuva lass ilmestyy ja aiheuttaa lukuisia epätavallisia (ja humoristisia) lyhytaikaisia ​​muutoksia legioonakkeissa (kuten salaman pojan vaihtaminen ja pojan voimat!). Sitten #6: ssa uusi (ja erittäin söpö) naispuolinen vihreä lyhty saapuu nimeltään Jordana Gardner (jätän sinulle pakkauksen, että nime (tai väärinkäsitys, kun nuo asiat menevät). Sitten tarinanimikossaD “Ei nuoria poikia sallittu!” Naispuoliset legionnaarit lähtee #7 Paradise Islandille ja tapaaminen Wonder Womanin kanssa sen jälkeen, kun Circe ensin aiheuttaa vaikeuksia tytöille.

Super-sankarien legioona 31. vuosisadalla #8

Mutta mielestäni numero #8 on suosikkini juoksusta. Se on eräänlainen outo kysymys (Jack Briglio ja Alex Serra), jolla on paljon LSH -pojan/tyttövuorovaikutusta, keskittyen enimmäkseen kolmena kappaleen tyttöjen vuorovaikutuksessa Superboy Supermanin, pomppivan pojan ja “uuden” hahmon Starfingerin kanssa! Antaako tarinan otsikko ”Kolme on väkijoukko” asiat pois? Pidän myös taiteilijan Serran ideasta siitä, että kolmen kappaleen hiukset eivät vain putoa heidän kasvoilleen, vaan näet ilmeisesti heidän hiuksensa kautta, joten molemmat heidän silmänsä ovat näkyvissä. Lisäpisteitä kolmiolle, joilla on kolme erillistä persoonallisuutta ja taideteoksen ja tarinan korkean energian tasolle!

Legioonan taistelu kohtalokkaiden viiden kanssa #10: ssä on sekä korkeaa että hauskaa-etenkin Saturn Girl ja Lightning Lad nenän-nenä, piiloutuen epämiellyttävästi ahdassa kaapissa! Numerossa #13 ovat Clark Kent ja Lois Lane, jotka kilpailevat tarinoista Supermanista (nuori Perry White -kame)! ja impulssi aiheuttaa kaikenlaisia ​​ongelmia LSH: lle numerossa 15.

Supersankarien legioona 31. vuosisadalla #16

Numero #16 on toinen klassikko, jonka on kirjoittanut Matthew K. Manning ja kuvitellut Shawn McManus-sanomaton legenda käsivarren putoamisesta! Helposti sarjan hauskin ja omituisin numero! Starfinger ja Floyd Belkinin (alias käsivarsi-pudotuspoika) äiti. Awww…

Supersankarien legioona 31. vuosisadalla #20

Valitettavasti supersankarien legioona 31. vuosisadalla peruutettiin numerolla 20. Mutta se meni tyylikkäästi, koska kyseisen numeron viimeinen sivu juhlii, mikä oli supersankarien 50-vuotisjuhlan legioona sarjakuvissa. Kaipaan sitä edelleen. Mietin, tuleeko LSH takaisin omaan kirjaansa heidän 100 -vuotisjuhlaan? !!

______________________________

KC Carlson: Ei niin, että en koskaan saa selville. Olen todennäköisesti kauan kulunut vuoteen 2068 mennessä.

Westfield Comics ei ole vastuussa tyhmistä asioista, jotka KC sanoo. Varsinkin se asia, joka todella ärsytti sinua. Tenzil Kem, Tenzil Kem, tekee mitä tahansa Tenzil Kem… (laulaa … aw, tiedät mitä!)

Viimeinen huomautus: Supersankarien legioona 31. vuosisadalla oli animoitu sarja, joka juoksi WB-verkossa (Kids ‘WB) 23. syyskuuta 2006, 5. huhtikuuta 2008, yhteensä 26 jaksoa. Vain ensimmäiset 13 jaksoa julkaistiin koskaan kotivideossa, vaikka kausi 2 tuli saataville iTunesissa HD- ja SD -latausmuodossa 22. syyskuuta 2015. Minulla ei kuitenkaan ole aavistustakaan, onko niitä todellakin saatavana missä tahansa muodossa missä tahansa.

Myös supersankarien legioona 31. vuosisadalla #1-6 numerot kerättiin kerran paperissa-mutta tämä kirja on nyt pitkä tulostus ja todennäköisesti se on tulostettu uudelleen. Paras veto näiden tarinoiden lukemiseen on löytää takaosan sarjakuvat tai etsiä digitaalisia latauksia.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *