PUOMI! Studiot elokuu 2014 Pyydät

Kyvittimet Boomissa! Studiot ovat toimittaneet sarjakuvalista sarjakuvien ja muiden tuotteiden pyynnöillä, jotka on esitelty kesäkuun 2014 esikatselussa, joiden on tarkoitus lähettää elokuusta 2014 alkaen.

Fairy Quest: Outcasts #1

(W) Paul Jenkins (a) Humberto Ramos
(CA) A: Humberto Ramos; B: Humberto Ramos B&W

Miksi me rakastamme sitä: Fairy Quest on Paul Jenkinsin ja Humberto Ramosin intohimoprojekti, ilmoituksen takana olevan joukkueen ja legendaarisen juoksun Spectacular Spidermanilla. He ovat asettaneet sydämensä, rakkautensa ja luovan ihmeen tähän uraauurtavaan sarjaan, ja olemme ekstaattisia tutkimaan paljon enemmän Fablewoodin maailmaa!

Miksi rakastat sitä: Me kaikki kasvot lukemalla satuja. Me kaikki rakastamme satuja! Mutta jos sinulla on iloa satuistasi kierteellä, kuten Fables, Fairest tai Ajoittain, Fairy Quest on sinulle paras sarja. Lisäksi Paul ja Humberto ovat jo tehneet fanit koplistimistaan ​​menestyvällä Kickstarterilla.

Mistä on kyse: Red ja Mister Woofin seikkailut ovat vasta alkaneet. Fablewoodissa kaikki tarinat, joille on koskaan kerrottu live -sivubysidi. Mutta se on paha paikka, jota hallinnoi kauhistuttava Mister Grimm ja hänen ajattelutavansa poliisi. Punainen ja woof haluavat paeta maailmaan, jossa heidän ystävyytensä ei ole kielletty, mutta mikään ei voi valmistaa heitä siihen, mikä on pimeässä metsässä.

FC, 32PG 3,99 dollaria

Kuusikäs numero 1

(W) Michael Alan Nelson (a) Dan Mora
(CA) A: Emma Rios; B: Dan Mora

Miksi rakastamme sitä: päivä miehet. 28 PÄIVÄÄ MYÖHEMMIN. Dingo. Sen lisäksi, että Michael Alan Nelson on yksi suosikkikirjailijoistamme, se on yksi teollisuuden kauhistuttavista äänistä, ja emme voineet olla onnellisempia palauttamaan hänen fanfavoiteen luomisensa, joka oli kukottunut toiseen sukellukseen Eetherin syvyyksiin jatkuvan sarjan kanssa!

Miksi rakastat sitä: Lucifer on Buffy the Vampire Slayerin ja Lara Croftin paras mashup. Lisäksi Hexed oli aika tappava ja uskomaton Spiderman -supertähti Emma Riosin johdanto American Comics -kohtaukseen jo vuonna 2008, ja uuden sarjan taiteilija Dan Mora on valmis jatkamaan trendiä lyyrisellä, kauhistuttavalla ja täysin erityisessä ottelussaan Luciferilla.

Mitä kyse on: Luci Jennifer Inacio Das Neves (useimmat ihmiset vain kutsuvat häntä ”Luciferiksi”) on yliluonnollinen Thiefforhire, joka varastaa ihmeellisiä esineitä Alankomaailman tummista asukkaille hänen mentorinsa/äitihahmonsa, Val Brisendine. Mutta kun Lucifer vahingossa
vapauttaa kamala pahan yhdestä Val’an taidegalleriassa roikkuvasta maalauksesta, riittääkö joku hänen hihassaan olevista temppuista pysäyttääksesi sen?

FC, 32PG 3,99 dollaria

Kuolleet kirjaimet nide 1 tp

(W) Christopher Sebela (A/CA) Chris Visions

Miksi rakastamme sitä: täällä Boomissa! Studiot, rikollisuus on veressämme. Meillä on aina ollut intohimo kaikkiin noiriin Comicturnedfeature Film 2 -aseistamme kriittisesti arvostettuun sarjaan. Dead Letters on seuraava askel genren tutkimisessa.

Miksi rakastat sitä: Luojat Christopher Sebela (aave, korkeat rikokset) ja uudet tulokkaat Chris Visions ovat yhdistäneet luodakseen täydellisen mielialan tarinan, joka herättää muistoja suosikki noir -tarinastasi – käännä sen sitten päähänsä. Älä missaa täysin erityistä rikosfiktiota, joka on paras Richard Starkin Parkerin, rikollisen faneille ja putosi. ”Christopher Sebela kirjoittaa tämän asian pirun lähellä täydellisyyttä. … Kaiken kaikkiaan tämä kirja näyttää ylimmästä. ” Irtoilla

Mistä on kyse: herääminen kirpputilan motellissa, jossa on siteitä aseet ja revolverilla pöydällään, Sam ei muista mitään – ei kuinka hän pääsi tänne, missä täällä on tai kuka hän on. Mutta hänen ovellaan koputtavien aseellisten miesten ja Samin on käytettävä kaikkia unohdettujen ohjelmistojensa temppuja ylittääkseen ja ylittääkseen tiensä jengisotien, femme fatalesin ja isojen salaisuuksien kovan keitetyn ihmemaisen läpi. Kerää ongelmia #14.

SC, 7 × 10, 112 pg, FC 9,99 dollaria

Mustat markkinat #2

(W) Frank J. Barbiere (A/CA) Victor Santos

Dennyn pakotuksen alla Ray on onnistuneesti hankkinut ja myynyt ensimmäisen eränsä uskomattoman DNA: ta mustilla markkinoilla. Pelottava osa? Hän on luonnollinen, niin paljon, että hänen ja Dennyn on laajennettava toimintaansa tuomalla lisää lihaksia – entinen sankari, jolla on kirves jauhaakseen supers -arvoja vastaan, jotka pakottivat hänet pois elämästä.

FC, 32pg (2/4) 3,99 dollaria

Robocop #2

(W) Joshua Williamson (a) Carlos Magno
(CA) A: Goñi Montes; B: Carlos Magno

OCP: n valtava kunnostus aseenhallinnassa on jättänyt vanhan Detroitin kaupungin kapinan keskelle. Robocopin ja upseerin Lewisin keskellä lakia, jota he eivät voi tukea, mutta joutuvat ylläpitämään, ei ole loppumahdollisuutta, joka ei maalaa kaduja viattomien veressä.

FC, 32PG 3,99 dollaria

Hellraiser: Bestiary #1

(W) Victor Lavalle, Ben Meares, Mark Miller
(A) Colin Lorimer, Carlos Magno, Conor Nolan (CA) A: Conor Nolan

Miksi me rakastamme sitä: Viimeisen kolmen vuoden aikana Clive Barker on uudelleen kuvitteli Hellraiser -mytot vain niin kuin pystyi rakentamaan pitkämuotoisen kertomuksen, josta tuli yksi viimeaikaisessa muistissa olevista kauhu -sarjakuvista. Nyt kauhun päällikkö vie meidät hänen bestiary f: hennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *