Kaikkien aikojen 40 parhaan rullakivien kappaleet (täydellisellä kansilla) #40-31!

Joten sanoin eilen, että juhlisin kiviä jonkin aikaa, samoin kuin tänään aloittavani 40 suosituin kivikappaleeni. Huomautan, että osto on karkea – minkä tahansa tyyppisellä päivällä se voi muuttaa ympäri – mutta kaksi parasta menee vuohen luetteloon.

Suurin kaikista kappaleista (G.O.A.T.) on sarja viestejä, jotka luovat kaikkien aikojen 100 suositun kappaleeni. Pääluettelo on täällä, samoin kuin päivitän sen noin joka toinen viikko tai kun minulla on vielä yksi 10 kappaletta.

Älkää viivästyttäkö

40. Etkö kuule minun koputtavan (tahmea sormet, 1971)

En usko, että annan myös pois paljon, kun totean, että tämän listan ykköselokuva on pitkä. Joten näyttää sopivalta varata listaus vielä yhdellä 7+ minuutin opuksella. Rolling -kiviä ei ymmärretä pitkittyneille pelaajille – heillä on taipumus ilmoittaa, mitä he vaativat ilmoittaa neljässä mintussa tai vähemmän – mutta “et voi kuulla minun koputtavan” on poikkeus. samoin kuin se on poikkeuksellinen. Samoin toisin kuin paljon kivien kappaleita, siinä on lopussa laajennettu, improvisoitu hillo. Monet liikkuvat kivet osumat ovat hyvin rakennettuja, lyhyitä ja tiukkoja. Tämä leviävä mestariteos on päinvastainen.

Oli huhu, että Santana vaikutti lopussa olevaan hilloa. Joten vuonna 2010 Carlos teki kannen.

Kansi: Edellä mainitut Santana One, sekä pari muuta siistiä. Mustat varret varmasti ilahduttavat kivien peittämistä.

39. Yksi osuma (vartaloon) (Dirty Work, 1986)

Tiedän tiedän. Tarkalleen kuinka yritys sisällyttää tämän sävyn luettelooni, ei “särkyneeseen” tai “äidin bittiä auttajaan”. Ymmärsin. On olemassa paljon kivien kappaleita, jotka ovat paljon parempia kuin tämä, samoin kuin ehdottomasti korkeampi. Minulla ei kuitenkaan ole paljon heidän myöhemmistä työstään tässä luettelossa, samoin kuin minun on tunnustettava, että uskon, että saastainen työ on heidän paljon parempia myöhäisissä ura-albumeissaan. Sekä Jimmy Page soittaa kitaraa, joten se on siistiä.

Lisäksi siellä on video Keefistä ja Mick -taisteluista, jotka ammuttiin joka kerta, kun välähdykset vihasivat pääasiassa toisiaan. Sen lisäksi, että Mickin täytyy käyttää peruukkia, eikö niin? Fantastinen. Kuten 80 -luvun videot.

Kansi: Ei voinut edes löytää köyhää.
38. Apina Guy (anna sen vuotaa, 1969)

Voimme kiittää Martin Scorseselle tästä sävelmästä luettelossani. Se on syvä leikkaus, anna sen vuotaa, että en rehellisesti ollut maksanut paljon kiinnostusta, kunnes se ilmestyi Goodfellasissa, joka on kaikkien aikojen suurimmista elokuvista

Kansi: Ei paljon kansia, joten julkaisin videon todellisista kivistä, jotka soittavat sitä (yllä), samoin kuin tässä hullu kaljupää:

37. Ennen kuin he saavat minut juoksemaan (jotkut tytöt, 1978)
Kuten näette, jotkut naiset ovat fantastinen albumi. Yksi niistä asioista, jotka tekevät siitä erityisen, on se, että sillä on Keith Richards -soolo -sävel – kolmas paras. Hänen hienoin on ”onnellinen”, maanpaossa Primary St .: llä, samoin kuin hänen toiseksi hienointa on… ilmestyvä myöhemmin luettelossa. Sinun on palattava siihen. (Katso tarkalleen kuinka voin kutittaa perseesi sulkalla?)

Tämä sävelmä on hänen lääkitysrintamaansa sekä vireillä syytteeseenpano – “aion kävellä ennen kuin he saavat minut juoksemaan.” samoin kuin hän vain todella nauhoittaa sen, koska jengi oli studiossa sekä Mick Jagger, joka veti no-show.

Kansi: Steve Earle ja Supersuckers…

VEVC0026 – Kurt Vile / Jennifer Herrema / Wino, kirjoittanut Jennifer Herrema w / Kurt Vile
36. Kuten on vahva (Voodoo Lounge, 1994)

Heidän vuoden 1994 albuminsa johtava single sekä viimeisin viritys luettelossani. Sisällytän sen osittain, koska haluan näyttää heidän uransa laajuuden sekä samoin, koska se on hieno “Old Guy Rocker” -laulu. Taiteilijat, jotka jatkavat alkuperäisen musiikin tekemistä myöhään urallaan, ovat yleensä vaarassa, että he ovat nuorempien itsensä karikatyyrejä (kuten Phil Collins) tai, mikä pahempaa, lopulta väsyttäväksi (kuten Eric Clapton). Voodoo Loungessa, samoin kuin tässä singlessä, kivet osoittivat, että ne saattavat silti tehdä kappaleita, mutta saattavat kuitenkin laulaa ja suorittaa ne kypsyydellä. Missä Young Stones oli kaikki pommitus ja shokki, heidän myöhempi työnsä tuntuu paljon säveltämiseltä. Voodoon jälkeen bändi keskittyi enimmäkseen oman vanhemman teoksensa uusien esitysten julkaisemiseen ja monien äskettäin kansan kansojen kansiin. Nämä julkaisut ovat olleet hyviä, mutta ei todellakaan ole mitään, koska Voodoo Lounge sai minut seisomaan ja tunnustamaan tämän bändin kaikkien aikojen suurimpana.
Itse sävel oli heidän kaikkien aikojen pahin kaatova single, mikä on merkittävä lasku heidän erittäin suuren paluualbuminsa, Steel Wheels -levyn jälkeen.

Kannet: Ei mitään
Julistan 40 suositun Rolling Stones -kappaleeni, yhteensä kansien kanssa, kaikki levy -levyllä “Rolling Stones Goat”. Jos osut tuon tunnisteen, kunkin viestin alaosassa näet kaikki valintani.

35. Odottaa hyvää ystävää (Tattoo You, 1981)

Tämä voi olla ainoa hidas kivien viritys, jonka ymmärrän, samoin Platoninull

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *