Haastattelu: Simon Spurrier on BOOM! Studios ‘Weavers

Tämä viesti on jätetty:

Kotisivun kohokohdat,
Haastattelut ja sarakkeet

Weavers #1 Dylan Burnett -kansi

Simon Spurrier on sarjakuvien suosittu kirjoittaja, kuten Doctor Who, Cry Havoc, tuhoaminen, X-Force ja lukuisat muut. Mob ja hämähäkit kokoontuvat hänen uuteen Boom -projektiinsa! Studiot, kutoja. Westfieldin Roger Ash lähetti hänelle sähköpostia tästä uudesta sarjasta ja hän vastasi äänitiedostolla, jota voit kuunnella alla. Tai voit lukea haastattelun transkription. Hei, voit jopa tehdä molemmat!

Audiopelaaja

00:00
00:00
18:20

Westfield: Miksi päätit sekoittaa hämähäkkejä väkijoukkoon?

Simon Spurrier: Luulen, että minun pitäisi aloittaa antamalla nopea huippuluokka itse kutojista. Tarina koskee rikossyndikaattia, jonka jäsenille on annettu poikkeuksellisia ja tyypillisesti erittäin inhottavia kykyjä salaperäisten, aavemaisten, psykedeelisten hämähäkkien ryhmä, jotka eräänä yönä hyvin kauan sitten indeksoivat kaupunkiin ja kymmenen suuhun nukkuvat ihmiset. Ajattele, jos H.P. Lovecraft kirjoitti jakson The Wire: stä ja sai sitten Guillermo del Toron ohjaamaan sitä. Se on kutoja.

Joten miksi tämä idea syntyi? Luulen, että kutojien epätavallista on, että voin olla melko tarkka siitä, mitkä inspiraatiot olivat tavalla, joka ei ole totta suurelle enemmistölle ideoistani. Ne ovat tyypillisesti melko tuskallisia ja haastavia erottaa alkuperänsä. Ensimmäinen asia, joka sanotaan kutojista, on se, että se syntyi tyypillisesti ilmaisemasta mietiskelysarjasta, joka on tyypillisesti kirjoitettu, mutta tyypillisesti vain kurkistaa aivojeni takana erityisesti supersankarista. Kirjoitan supersankarit osana elämääni. Iloin supersankaritarinoita loistavan kaupan. Mielestäni heillä on kauhea paljon arvoa, kun heitä kohdellaan hyvin erityisellä tavalla; Erityisesti allegooria tai vertaus, nämä hahmot ovat karkeasti analogisia vanhojen pakanallisten uskontojen jumalien ja puolueellisten kanssa. Jos katsot vanhoja pakanallisia panteoneja, sinulla on kaikki ihmisen vuorovaikutuksen draama ja saippuaooppera, joka tyypillisesti kääntyi hiukan liioittelemaan ihmisen normaalin elämän tunteita, toimintaa ja intohimoa, mutta ylimääräisellä yksinkertaisuuden ja yksinkertaisuuden kerroksella Hyperbole, joka tuottaa erittäin houkuttelevia esimerkkejä siitä, kuinka elämän pitäisi elää ja kuinka ei pitäisi elää elämää. Siten supersankarimaailmissa, kuten vanhojen uskontojen panteoneissa, hahmot pyrkivät erehtymään olemaan puhtaasti hyvä tai puhtaasti huono, ja niiden välillä on hyvin vähän tilaa harmaasävyille. Nyt niin kauan kuin voit hyväksyä kaiken tämän, niin kauan kuin ymmärrät, että tämä on erittäin hienostunut, erittäin kaunis, erittäin luova, mutta ehdottomasti ei todellinen todellisuuden allegooria, mielestäni on mahdollista todella ilahduttaa ja kertoa hyvin, hyvin, hyvin Hyviä supersankaritarinoita.

Asiat muuttuvat hieman vilpillisiksi ja epämiellyttäviksi, kun yrität korjata nämä elastaan ​​jatkuvan todellisen maailman kanssa. Näissä olosuhteissa, kun yrität tuoda nämä kaksi asiaa yhteen samaan paikkaan, kokemukseni mukaan saat yleensä yhden kahdesta asiasta. Saat joko nämä erittäin synkän dekonstruktivistisen tekstin, jotka tyypillisesti osoittavat tarkalleen, kuinka kinky tai yksinkertainen tai typerä tai epäkäytännöllinen tai tyranninen tai venal koko supersankarin asetukset olisivat, jos sitä todella olisi olemassa todellisessa maailmassa. Tietysti sinulla on tarkkailijoita, jotka tekevät sen erittäin suurella tavalla ja sinulla on esimerkiksi poikia, marsalkka -lakia, sellaisia ​​asioita, mikä tekee siitä paljon absurdistisemman komedian. Mutta kaikki nämä asiat ovat melko laajalti negatiivisia supersankarien suhteen. Paljon haitallisempi menetelmä todellisuuden sovittamiseksi supersankarien kanssa on, että yrität kieltää, että näiden kahden asian välillä on eroa. Pohjimmiltaan ehdotat, että todellisuus todella on tai todellakin voisi olla, aivan kuten todellisuus, jonka näemme supersankari -maailmankaikkeudessa. Tällöin opetat pääasiassa lukijoillesi, että maailma on parhaimmillaan, kun se on totalitaarinen moraalinen binaarivaltio. Asiat voivat olla vain hyviä tai huonoja eikä koskaan tapaa. Vielä pahempaa, että paras tapa, jolla ihmiset tekevät mitä tahansa hyvää maailman kanssa, on juoksua rikollisten lyöminen. Tämä on moraalinen oppitunti, jonka mukaan yksi ei luo. Yksi parantaa asioita tuhoamalla pahat. En usko, että se on mikä tahansa terveellinen viesti, joka ehdottaa toteuttamiskelpoisena todellisuuden järjestelmänä. Joka tapauksessa olen vohvel. Voisin jatkaa tuntikausia.

Weavers #1 selfie -kansi, kirjoittanut Dylan Burnett

Kaikki tämä kuplii ja löysästi aivoissani, kunnes minua hämmästytti, että on todella mielenkiintoinen tapa korjata paljon näitä ongelmia ja silti sanoa jotain melko mielenkiintoista ihmiskunnasta ja erikoisuudesta ja voimasta. Erityisesti idea on seuraava: Entä jos kaikki maailman ihmiset, jotka kehittivät uskomattomia ihmisen ulkopuolisia kykyjä sen sijaan, että he päättävät heti, että he menevät taistelemaan oikeudenmukaisuuden tai hyvyyden puolesta tai sen sijaan he päättävät mennä yrittämään valloittaa maailma, mitä minäF Kaikki nämä ihmiset pakotettiin sen sijaan nopeasti, tyypillisesti heidän tahtoaan vastaan ​​omistamaan uskollisuutensa kenellekään eikä mitään muuta kuin toisiaan? Se on melko mielenkiintoinen ottaminen koko ideasta. Ainoa tunnistettava rakenne todellisessa maailmassa, joka sekoittaa fanaattisen uskollisuuden kunnianhimoon ja valtaan ja jolla ei ole suurempaa auktoriteettia tai moraalikoodia sen ohjaamiseksi on rikollinen väkijoukko. Ja se on kutoja.

Hämähäkkikulman suhteen se tuli kahdesta pienestä inspiraation räjähdyksestä, jotka otin jonnekin matkan varrella. Minulla on taipumus lukea loistavaa tavaraa maailmasta monista erityisesti tieteistä ja kansanperinneistä. Joten ensimmäinen on eräänlainen tavanomainen kiinalainen lääketiede, nimeltään Gu tai Jincan Oletetaan, taistelee sitä kuolemaan ja syö loput. Kun paljastat tämän potin, sen mukaan, kumpi selviytyvästä olennosta on eräänlainen fetissi, alus, velhojen voima, joka on johtanut tätä koko gladiaattorin taistelua. Tällainen innostaa minua, ajatus myrkyllisten olentojen totemista. Siellä on osa. Toinen inspiraatio oli sarja 1940 -luvun lopulla farmakologin, jonka nimi oli Peter Witt. Hän testi kokonaisen joukon erilaisia ​​huumeita erilaisilla laboratorioeläimillä. Hänellä oli loistava idea, ja siellä on kaikenlaisia ​​fantastisia vanhoja tarinoita siitä, miksi hän päätti tehdä tämän, johon en mene tänne, hän päätti testata sarjan huumeita hämähäkkeissä. On näitä uskomattomia valokuvia, jotka voit nähdä tänään verkkoista, joita nämä hämähäkit kehräsivät aamulla sen jälkeen, kun ne olivat altistuneet marihuanalle, kofeiinille, benzedriinille, kloorihydraatille, LSD: lle, kaikenlaisia ​​tavaroita. Se on upeaa. Jotkut hämähäkkeistä kudottivat nämä erittäin tiukat rainat, joista osa voit olettaa, että hämähäkki oli humalassa, kun se kutosi sitä. Jotkut heistä ovat vain häiritseviä, epätavallisia ja omituisia ja epätäydellisiä. Jotkut heistä ovat käytännössä liian täydellisiä. Se vain pysyi kanssani koskaan, koska lukemalla tätä kokeilua, tämä ajatus psykedeelisistä hämähäkkeistä, jotka ovat eräänlaisia ​​todellisuudesta, kutomalla vanhempien jumalien nimet heidän verkkojensa gossamerissa. Se vain istui aivoissani ja kipei ja tuli yhdessä kaikkien asioiden kanssa, joista juuri keskustelin ja päädyin pelaamaan kutojiin.

Westfield: Kuinka paljon maailmanrakennusta teit kutojille?

Spurrier: Yllättävän vähän annetaan joitain erittäin hienoja taustoja, jotka olen luonut aiemmille tarinoille, kuten Spire ja kuuden aseen gorilla. Mielestäni maailma, jonka kohtaamme kutojilla, on tunnistettavasti todellinen. Tämä ei ole paikka, jossa kadun keskimääräinen mies tuntee ajatuksen ympäri lentävän supersankarien. Meidän keskuudessamme ei ole laajalle levinnyttä tietoa ulkomaalaisista, kaikista niistä. Olen huolissani siitä, että se tuhoaa tarinan todellisuuden ja palaamme takaisin siihen, mitä sanoin aiemmin siitä, että supersankarin jatkaminen on erittäin hyödyllistä myyttisinä esimerkeinä kuin todellisuuden kirjaimellisina versioina. Mielestäni ainoat pohjimmiltaan ei todellinen elementti kutojissa, jotka ovat niellä trippien jumalamaisten hämähäkkien lisäksi, on se, että se on asetettu kuvitteelliseen kaupunkiin; Täysin koottu paikka jossain itärannikolla nimeltään Mesic City, mutta kaikki tarinan jäsenet kutsuvat sitä Sicktowniksi, mikä antaa sinulle jonkin verran viitteitä siitä, mikä paikka se on.

Weavers #1: n kannustinkansi kirjoittanut Daniel Warren Johnson

WESTFIELD: Tarina keskittyy Sidin ympärille. Mitä voit kertoa meille hänestä?

Spurrier: Ei huomattava määrä antamatta liikaa. Hän on häviäjä. Hän on vähän hiutale. Hän on huomannut vetäytyneen jengiin vahingossa. Pohjimmiltaan hän oli mukana tapahtumassa, väärässä paikassa väärään aikaan, ja yksi yllä kuvaamastani hämähäkkeistä hajotti kurkunsa ennen kuin hän pystyi pysäyttämään sen. Joten hänestä on tullut kutojien jäsen ilman aikomusta ilman epäilyksiä siitä, että se tapahtui, ja hän yrittää nyt kovasti treenata, jos se on parasta tai pahinta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut. Ja tuomaristo on kyse suurimmassa osassa tarinamme. Joten hän on eräänlainen katutason keskimääräinen Joe, joka antaa meille erittäin relatiiviset silmät tilanteeseen ja antaa meille mahdollisuuden tutkia tätä epätavallista asennusta. Tämä on kuitenkin sellainen tarina, jolla on loistava käännös, ja opimme nopeasti, että Sidin kanssa tapahtuu paljon enemmän kuin ensin kohtaavat silmän. Ja koska olen minä, vastaan ​​todella haasteeseen esitellä hahmo, joka on miellyttävä ja relatable, samalla kun hän antaa hänelle mahdollisuuden pitää joitain salaisuuksia meiltä, ​​lukijoilta. Se on jotain, joka todella vetoaa minuun, ja mielestäni se toimii todella hyvin toistaiseksi. Hän kamppailee paitsi piilottaakseen nämä pienet piilotetut totuuden nuggetit meiltä, ​​jolle hän kertoo tarinansa, vaan myös pitämällä heidät muilta jengin jäseniltä hänen ympärillään ja hämähäkkiin omassa mielessään, joka ilmenee toissijaisen omatuntonsa ikuisesti kehottamalla häntäOllakseen paljon avoimempi muiden jengin jäsenten kanssa, tunnustaa kaikki salaisuutensa ja pakottaa hänet olemaan pettämättä ketään. Joten tapahtuu kauhistuttavia paljon mielenkiintoisia konflikteja, sekä ulkoisia että sisäisiä. Ja ennen kuin kysyt, mikään Sid ei ole salaisen poliisi. Tuo erityinen laiska käänne puhdistuu hyvin, erittäin nopeasti alussa, koska haluan ajatella, että olemme hiukan paljon kekseliäisempiä.

Westfield: Ketkä ovat joitain muita sarjan hahmoja?

Spurrier: Kuormia on; Liian lukuisia mennä. Luulen, että olemme jonkin verran lainanneet yleissopimuksen valtavirran spandex -sarjakuvista esittelemällä kaikki nämä merkittävät hahmot kaikilla sellaisilla kelloilla ja pilleillä, joita voit odottaa Capes and Masks -sarjakuvissa, mutta tietysti he ovat vain rikollisia omituisilla voimilla sen sijaan, että maailma särkyisi ihmisiä merkittäviin pukuihin. Joten sinulla on väkijoukon pää, Don Harvest. Hän on mies, joka on niin sidottu lämmön ja liekin ja raivoon, että hän viettää suurimman osan tarinasta istuen pakastinkaapissa vain, jotta hän ei hikoile ja tappaa kaikkia vahingossa. Sinulla on hänen tyttärensä Frankie, joka on niin alhaalla yrityksessä, että hän voi pilata ja pistää ympäriinsä ilman liikaa huolta siitä, että laitos on järkyttänyt. Ja hän ystävystyy Sidiin tekemisen aikana. Sinulla on erilaisia ​​luutnantteja lennosta Damianista hahmoon, nimeltään Silence, josta olen todella onnellinen. Hän on erittäin kauhistuttava kaveri. Aina pomo -konstigliere, joka on nappi alas hymiöpohjainen nainen nimeltä Ketter. Hän näyttää kirjastonhoitajalta, erittäin uhkaamattomalta henkilöltä, parhaiten, kun hän repiä päältäsi ja nuolee kantaa. Hänellä on hauskaa kirjoittaa.

Westfield: Tarina kuulostaa vähän kuin Spider-Man meni kauhean väärin. Onko se oikeudenmukainen vertailu?

Spurrier: Luulen niin ja mielestäni se on jotain kauheaa paljon ihmisiä. Jos olen hyväntekeväisyys, ajattelen, että monet ihmiset olettavat, että se oli tarkoitus. Itse asiassa se ei todellakaan koskaan ollut. En koskaan halua kuvata tai markkinoida tarinaa, josta olen niin kiihkeästi onnellinen siitä, että se on yksi iso viittaus johonkin muuhun. Se ei ollut edes tutkalla, kun ideat alkoivat tulla yhteen. Mutta hei, niin paljon kuin tapahtuu tarina siitä, mitä tapahtuu, kun ylivoimaisesti kaoottisessa kaupungissa oleva nuori saa mahdollisuuden käyttää loistavaa voimaa; Joo, odotan, että he ovat sukulaisella alueella ja kyllä, heillä molemmissa on joitain hämähäkkejä. Mutta mielestäni ne menettävät samanlaisen sarjan teemoja täysin eri suuntiin. Joten joo, voit nähdä sen seuralaiskappaleena, jos joku on ostanut vain heidän koko elämänsä Spider-Man-sarjakuviensa aikana ja tämä saattaa olla mielenkiintoinen tapa. Ensinnäkin se on tarina, joka seisoo omalla kahdella jalallaan ja ei Tarvitsetko viittausta Spider-Maniin, jotta se olisi merkitsevä ja arvo.

WESTFIELD: Työskentelet taiteilija Dylan Burnettin kanssa kutojilla. Mitä voit sanoa yhteistyöstäsi hänen kanssaan?

Spurrier: Dylan on mahtava. PUOMI! On tullut erittäin, erittäin hyvä sovittaa taiteilijoita tyypillisesti tyylilajiin, jotka uhmaavat tarinoita. He tekivät sen Jeff Stokleyn kanssa kuuden aseen gorillalla ja Spirellä. Hänestä on tullut ehdoton legenda, erittäin hyvä ystävä, ja mielestäni sama pätee käytännössä varmasti Dylaniin. Hän on absoluuttisen suosikkityyppisen sarjakuvani mestari, joka on ikonisoitu ja liioiteltu, mutta ilman, että siitä tulee koskaan sarjakuvaa tai typerää. Hän vain näytti olevan täysin muodostettu postilaatikkooni yhtenä päivänä tuottaen vaivattomasti tämän hämmästyttävän lian noir sekoittaen sen hienoimpiin ja trippisimpiin omituisiin fi-tiedostoihin, joita olet koskaan nähnyt. Se on eräänlainen lenkäntä kehon kauhun ja taikuuden suuruus. Luulen, että hänestä tulee erittäin iso kyky.

Weavers #1 David Rubin -kannen kansi

WESTFIELD: Onko loppukommentteja?

Spurrier: Vain kutojat #1 putoaa toukokuussa, ja luulen, että kaikki tukipyyntö tuestasi. Tässä kirjassa on kaikki mitä monet valtavirran lukijasi rakastavat; nuoret, jotka käsittelevät erikoisuutta, vastuuta, surroa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *