Dexter Vine’s GoFundMe todistaa, että sarjakuvien fanit ovat suurimpia faneja

Dexter Vines on yksi liiketoiminnan parhaimmista Inkerista. Hänellä on käsitelty taiteilijoita, kuten Steve McNiven, Leinil Yu, sekä Ed McGuinness. Itse asiassa hän työskentelee Edin kanssa niin paljon, että heidät ymmärretään EDEX -tiimiksi. Vain viikko sitten hän meni lääkärinsä luo selvittämään, että hänellä ei ollut vain kahta murtunutta nikamaa, mutta ne olivat “seurausta monimuotoisesta myeloomasta, syövästä, joka hyökkää veren plasmaan”. Valitettavasti tämä osoittaa pitkän ja kalliuden kemoterapiahoitoprosessin. Dexterin hyvät ystävät kuitenkin perustivat Dexter Vinesin GoFundMen korkealla tavoitteella: 25 000 dollaria seuraavan vuoden lääketieteellisten ja elinkustannusten kattamiseksi. Se näyttää ylitsepääsemättömalta.

He ylittivät sen kahdessa päivässä. Maanantai -iltana he reunustavat lähes 30 000 dollaria.

Dexterin viiniköynnöksen hyvät ystävät ovat erinomaisia ​​ihmisiä

Mighty Thor #15: n sisustussivu, Olivier Coipel, Marvel Comics)

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekuntia 12 minuuttia, 40 sekuntia

Elää
00:00
12:40
12:40

Muutama hänen hyvistä ystävänsä avustaja ei vain perustanut Dexter Vinesin GoFundmeä, mutta hänen sarjakuvan kollegansa ovat tulleet vahvoiksi hänelle. Art Adams sekä Leinil Yu maksoivat 1000 dollaria. Sitten on kuka on huippuluokan. Mark Bagley, Ed McGuinnes, Olivier Coipel, Skottie Young, Ryan Ottley, sekä Dave Johnson. Tämä ei ole vain todistus siitä, kuinka paljon sarjakuvan asiantuntija -naapuruston tukee toisiaan, mutta myös kuinka paljon palveluksessa kaikki pitävät Dexter -viiniköynnöksistä.

Sarjakuvafanit ovat erimielisiä – mutta he pitävät omasta

Merkittävä X-Men #3 Team Edexiltä, ​​Marvel Comics

Toistaiseksi vajaat 400 ihmistä osallistui Dexter Vines ‘GoFundMe -tapahtumaan. Suuri osa lahjoituksista on pieniä, välillä 5 dollaria ja 50 dollaria. Nämä lahjoitukset ovat pääasiassa sellaisilta ihmisiltä, ​​kuten sinä ja minä, fanit, jotka haluavat tukea taiteilijaa, jota he rakastavat. Itse asiassa täydellisen paljastamisen korkojen mukaan annoin mitä pystyin. Muut fanit, kuten “Robert K”, sekä “Cyd the Magi” ja “Anonyymi”, ovat saattaneet maksaa vain 5 dollaria tai 10 dollaria, mutta meillä on kuitenkin numeroita. samoin kuin meillä on rakkautta.

Ja tietysti voit silti auttaa auttamaan erinomaista taiteilijaa ja merkittävää henkilöä. Se on paljon parempi syy kuin mitä muut ovat hyödyntäneet alustaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *