Aspen Comics Heinäkuu 2017 Pyynnöt

Aspen Comicsin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuviensa ja muiden toukokuun 2017 esikatseluissa esiteltyjen tuotteiden kanssa, jotka on järjestetty toimittamaan heinäkuusta 2017 alkaen.

Lola xoxo #1 vol 2

Siya Oum – tarina ja taide

Luoja Siya OUM: n erittäin suosittu Aspen -sarja palaa!

Legendaarisessa ensimmäisessä osassa kovaa ajattelijaa Lola löysi apokalypsin raa’an totuuden häikäilemättömän jätealueen kauppayrityksen rajoissa, jota johtaa petollinen Edgar ja hänen posse! Todellinen vaikeus on kuitenkin edessä, koska hänen toiveensa yhdistää kadonneiden vanhempiensa kanssa edelleen palaa korkeammalle kuin koskaan!

Lola Xoxo #1 Vol 2 on kaupoissa 12. heinäkuuta 2017!

FC 32 sivut 3,99 dollaria

Lola Xoxo: Wasteland Madam Vol 1 TPB (Resolicit)

Vince Hernandez – Story / Siya OUM – Taide

Siya Oumin apokalyptinen jätealue kasvaa tässä vauhdissa pakatussa spinoff-minisarjassa!

Hän oli silloin, kun nainen, jolla oli houkutteleva tulevaisuus, sekä hänen elämänsä kaltainen hänen vierellään. Mutta Chicagon kaupungin sulkemasta ydinholokaustia noudattaen ”Wasteland Madam” on kehittynyt häikäilemättömäksi johtajaksi, joka on vastuussa selviytyjien ryhmän suojelemisesta tuhoamisen uhalta. Se on kuitenkin helpompaa sanoa, että se suoritetaan Wastelandissa-missä maan lainsäädäntö on täytäntöön!

Tämä täysin kerätty Wasteland Madam -sarja, joka pyöri Siya Oumin näkyvästä Lola Xoxo -tittelistä, sisältää täydellisen kansikuvagallerian ja kokonaisen paljon enemmän!

Lola Xoxo: Wasteland Madam Vol 1 TPB on kaupoissa 12. heinäkuuta 2017!

FC 112 -sivut 9,99 dollaria TPB

Bubblegun #3 (osa 2)

Mark Roslan – Story / Angel Tover – Art / Erick Arciniega – Värit

Bubblegun -joukkue palaa lisää korkeita panoksia!

Ryhmä käsittelee uudelleenryhmittelyä varten kuitenkin edelleen sisäisiä kiistoja, koska Kyo paljastaa viimeisenä tempunsa heille kaikille. Miehistön varastossa on kuitenkin enemmän yllätyksiä – kun he saavat heidän vanhan joukkuetoverinsa Romanin toivomattoman yllätyksen – jota ei ole siellä tapaamisessa!

Bubblegun #3 (osa 2) on kaupoissa 19. heinäkuuta 2017!

FC 32 sivut 3,99 dollaria

Ei maailmaa #4

Scott Lobdell – Story / Jordan Gunderson – Art / Juanchoo – Värit

Ne ovat olemassa aivan uudessa Aspen-maailmankaikkeudessa … silti eivät kuulu ketään!

Pahan yritys on ottanut hallinnan samoin kuin sankarimme avuttomana lopettaaksesi tulevan uhan, kuka pystyy astumaan ylös ja todistamaan heidän arvonsa?
Legendaarisen Uncanny X-Men -kirjailijan Scott Lobdellin (Michael Turnerin fathom) kirjoittama Jordan Gunderson (Aspen Universe: Revelations), tämä on uusi Aspen-otsikko, jota et halua missata!

Mikään maailma #4 ei ole kaupoissa 26. heinäkuuta 2017!

FC 32 sivut 3,99 dollaria

Kaikki uudet Soulfire #5 (osa 6)

JT Krul – Story / Giuseppe Cafaro – Art / Wes Hartman – Värit

Aspenin ensi-ilta toiminta-seikkailufantasia legendaarinen jatkuu!

Paljastettu, Rainier tarkkailee, kun hänen koko imperiuminsa kaatuu hänen ympärilleen, mutta hän ei ole tyyppi myöntää tappio. Hän on päättänyt hallita kaikkia – vaikka se tarkoittaisi poistumista ruumiista hänen seurauksena!

Soulfire #5 on kaupoissa 26. heinäkuuta 2017!

FC 32 sivut 3,99 dollaria

Kaikki uudet Fathom #6 (osa 6)

Blake Northcott – Story / Marco Renna – Art / John Starr – Värit

Sukella takaisin Michael Turnerin fathomin maailmaan!

Panokset eivät ole koskaan olleet korkeampia Aspen -kisoina toipuakseen epäonnistuneensa tai vaaraavat typhot, jotka typevät tuhlaavat ihmiskaupunkeihin ympäri maailmaa. Voiko lempeä liitto petturin kanssa pysäyttää verilöylyn vai aikooko Cannon edelleen tuhota sininen sisäpuolelta?

Fathom #6 on kaupoissa 19. heinäkuuta 2017!

FC 32 sivut 3,99 dollaria

Jaa tämä:
Jaa

Reddit
Viserrys

LinkedIn
Tumblr

Sähke
Pinterest

Facebook
Tasku

Whatsapp

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Aspen Comics Marraskuu 2017 Pyydä Aspen Comicsin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuvien pyynnöillä sekä muilla syyskuun 2017 esikatselussa esiteltyillä tuotteilla, jotka on järjestetty toimittamaan marraskuusta 2017. Aspen Universse: Desimation #2 Vince Hernandez -………
31. elokuuta 2017 “Sarjakuvat”

Aspen Comics syyskuu 2016 Pyydä Aspen Comicsin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuvien pyynnöillä sekä muilla heinäkuun 2016 esikatselussa esiteltyissä tuotteissa, jotka on järjestetty toimittamaan syyskuussa 2016 alkaen. Aspen Comics syyskuu 2016 Pyydä Lola Xoxo #1 Vol …
21. kesäkuuta 2016 “Sarjakuvat”

Aspen Comics syyskuu 2017 Pyydä Aspen Comicsin ystävälliset ihmiset ovat toimittaneet sarjakuvan sarjakuvien pyynnöillä sekä muilla heinäkuun 2017 esikatselussa esiteltyillä tuotteilla, jotka on järjestetty toimittamaan syyskuussa 2017. Lola xoxo #3 (vol 2) Siya OUM – Story & Story & Taide…
8. heinäkuuta 2017 “Sarjakuvat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *